12.2.13

Οικουμενισμός στην πράξη

(Ιερουσαλήμ) Το 2013 οι καθολικοί των Αγίων Τόπων θα Γιορτάσουνε το Πάσχα μαζί με τους ορθόδοξους στις ( 5 Μαΐου με το νέο εορτολόγιο - 22 Απριλίου με το πάτριο
ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ 2013 - ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

 και όχι στις 31 Μαρτίου με το παπικό πασχάλιο όπως και στον υπόλοιπο κόσμο

Στην Ιερουσαλήμ και τους άλλους αγίους τόπους το Πάσχα θα εορταστεί σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο όπως αποκαλύπτει το λατινικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Η Αγία Έδρα επέτρεψε τις διάφορες ιεροτελεστίες και την ελευθερία να γιορτάσουν με το Γρηγοριανό ή το Ιουλιανό ημερολόγιο. Κατέληξαν έτσι οι καθολικοί επίσκοποι των Αγίων Τόπων, προκειμένου να ενισχύσουν την χριστιανική ενότητα σε μέρη, όπου ο Υιός του Θεού γεννήθηκε στη γη, έζησε και πέθανε στον Σταυρό, να ακολουθούν το Ιουλιανό ημερολόγιο που χρησιμοποιούν επίσης οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί..........

.........Η επιθυμία του Βενέδικτου XVI για τον συνεορτασμό παγκοσμίως του Πάσχα μεταξύ Ανατολής και Δύσης ο Πάπας Βενέδικτος XVI. έχει εκφράσει πολλές φορές την ελπίδα ότι οι Καθολικοί και οι Ορθόδοξοι θα έρθουν σε σύμφωνια για τον εορτασμό της γιορτής του Πάσχα. Η Αγία Γη αποτελεί το πρώτο βήμα για αυτό.
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ " ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2013 ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ( ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 11/2/2013 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.......

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ " ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ " ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ..... 

ΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΩΘΕΙ ΞΕΡΕΤΕ
 
 ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΟΜΦΑΙΑ 

Δημιουργήθηκε στις Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Πάπας Βενέδικτος θα υποβάλλει την παραίτησή του για λόγους υγείας! Την είδηση που αποκάλυψε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Βατικανού, ο οποίος ανέφερε πως ο νέος Πάπας θα εκλεγεί τις ημέρες του Πάσχα. Στις 13.30 ώρα Ελλάδος το Βατικανό θα κάνει επίσημη δήλωση για την παραίτηση του επικεφαλής της Εκκλησίας των Καθολικών. 
Σύμφωνα με πηγές του Βατικανού ο Πάπας παραιτείται επειδή λόγω της προχωρημένης ηλικίας δεν έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της θέσης. Ο Βενέδικτος ΙΣΤ' (κοσμικό όνομα Γιόζεφ Άλοϊς Ράτσινγκερ, Γερμ. Joseph Alois Ratzinger) είναι ο 265ος Πάπας, Επίσκοπος Ρώμης και επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας και εξελέγη στη συγκεκριμένη θέση στις 19 Απριλίου του 2005. Πιθανότεροι διάδοχοί του θεωρούνται οι Καρδινάλιοι Peter Kodwo Appiah Turkson, Angelo Scola, Tarsicio Bertone, Jorge Mario Bergoglio, Angelo Bagnasco, Christoph Schönborn, Marc Ouellet και Timothy Dolan. 


ΤΟ 2013 ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.....

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Την Κυριακή 21 του Μάρτη του 2010 η Γερουσία υγειονομική περίθαλψη νομοσχέδιο HR3200 ψηφίστηκε και υπογράφηκε στο νόμο η επόμενη Τρίτη. 

Ο νέος αυτός νόμος απαιτεί την εμφύτευση ενός τσιπ RFID σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες . 
Η σελίδα 1004 του νέου νόμου υπαγορεύει το χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής του νόμου από την ημερομηνία που ψηφισής του
"Το αργότερο 36 μήνες μετά την ημερομηνία του νόμου". Αυτό σημαίνει ότι τις 23 του Μαρτίου του 2013 όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει να έχουν ένα τσιπ RFID κάτω από το δέρμα το οποίο θα συνδέεται με τον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε Αμερικανού,και εμ τα προσωπικά αρχεία του........
Μάης 2010: HR3200 ψηφίστηκε από τη Βουλή και υπογράφηκε στο νόμο από τον Πρόεδρο Ομπάμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των απαιτήσεων: 
Σελίδες 1001-1002: Ένα εθνικό μητρώο , μια ιατρική συσκευή δημιουργείται και συμπληρώνεται με συσκευές. Κυρίως μεταξύ αυτών σημειώνεται, μίας κλάσης II ιατρική συσκευή που είναι εμφυτεύσιμη
 Σελίδες 1002-1004: Εντολή  για την χρήση κατηγορίας ΙΙ εμφυτεύσιμης συσκευής για να χρησιμεύσει ως σύνδεσμος ανάμεσα σε εσάς και ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία σας. 

 Σελίδα 1005: Τ ο γραμματέας της ανθρώπινης υπηρεσίες θα καθορίζει τις διαδικασίες για τη σύνδεση της Class II εμφυτεύσιμη συσκευή και ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία. 

Σελίδα 1007: Από την Γραμματεία της υγείας και των ανθρώπινων υπηρεσιών δοθεί πλήρης ισχύ στο ακέραιο όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία του μητρώου, καθώς και την εξουσία να υπαγορεύει πώς η επινοεί που περιλαμβάνονται στο Εθνικό Μητρώο Ιατρικών Συσκευών πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και να εφαρμοστούν. 
 Σελίδα 503: Ιατρική παρακολούθηση της συσκευής επιτρέπεται. 

 Σελίδα 58: Η σύνδεση με ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία σας που είναι η κλάση ΙΙ εμφυτεύσιμη συσκευή θα πρέπει επίσης να συνδεθεί με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. 

Σελίδα 1006: Χωρίς όσον αφορά το κατά πόσον ή όχι τελικές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να πάρετε μια κλάση ΙΙ εμφυτεύσιμη συσκευή που συνδέεται με ιατρικό ιστορικό σας και τον τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να συμμετάσχει στο σχέδιο της κυβέρνησης της υγειονομικής περίθαλψης. 
Σελίδες 155-158: Είναι εντολή που έχετε για να έχετε ασφάλιση υγείας ή θα πληρώσετε $ 100,00 δολάρια ανά ημέρα τα οποία δεν καλύπτονται. 
Σελίδα 159: Η IRS θα επιβάλει την υγειονομική περίθαλψη.... εγγραφή και πρόστιμα για τη μη ασφάλιση υγείας και φροντίδας.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...