16.2.13

Η μικρή Τζέιν ειναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτεψανΑπό "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ":
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι η εκπαιδευτική κοινότητα με τα καμώματα της μικρής Τζέιν, η οποία έρχεται από το μέλλον, έχει το δικό της blog και μέσα από αυτό υπεραμύνεται της εμφύτευσης μικροτσίπ. Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Στο βιβλίο Αγγλικών της Α' Γυμνασίου, όπου η Τζέιν και κατ' επέκταση οι συγγραφείς του διδακτικού εγχειριδίου διδάσκουν τα οφέλη της τοποθέτησης μικροτσίπ. Μάλιστα, η Τζέιν έχει βαλθεί να πείσει τους μαθητές για το πόσο ανώδυνη και ταυτόχρονα πόσο χρήσιμη είναι η εμφύτευση μικροτσίπ.
Η όλη διαδικασία που παρουσιάζεται με ενθουσιασμό από την ηρωίδα γίνεται στην προσπάθεια να πάρουν μια γεύση τα παιδιά από την εξέλιξη της τεχνολογίας στο μέλλον Το επίμαχο απόσπασμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταφράζεται ως εξής: Μετά το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με έναν μικροσκοπικό κύβο και χρησιμεύει  σε πολλά πράγματα.
Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να είναι χρήσιμο για να ξεκλειδώνω πόρτες και να έχω πρόσβαση σε όλα τα σχολικά βιβλία, καθώς και στους κωδικούς του υπολογιστή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα κάθε εβδομάδα που η μαμά και ο μπαμπάς μου τη φορτώνουν με χρήματα .
Οπως γίνεται κατανοητό, η μικρή Τζέιν μαθαίνει τα παιδιά του Γυμνασίου ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και αποτελεί σύμμαχο στην καθημερινότητά τους το να έχουν ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ. Πρόκειται για μια ακόμα γκάφα που εντοπίζεται στα σχολικά εγχειρίδια και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 12 και 13 ετών Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που στα διδακτικά βιβλία παρατηρούνται λάθη , αποδεικνύοντας ότι οι αρμόδιοι θα έπρεπε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, ελέγχοντας ενδελεχώς τα εγχειρίδια πριν τα εντάξουν στα σχολεία.

Σύμφωνα με το blog ID-ont: Το Υπουργείο εκδίδει βιβλίο Αγγλικών για το Γυμνάσιο (ΔΕΣ ΕΔΩ), το οποίο δεν περιέχει τέτοιο κείμενο. Οπότε αυτή η σελίδα λανθασμένα αποδίδεται σε βιβλίο του Γυμνασίου. Πρόκειται για βιβλίο που χρησιμοποιείται στο Λύκειο. Ως γνωστόν για το Λύκειο το Υπουργείο δεν εκδίδει βιβλίο, αλλά δίνει τη δυνατότητα στο διδάσκοντα να διαλέξει ένα βιβλίο από ιδιωτικούς εκδοτικούς οίκους (ΔΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ), με το κόστος αγοράς του να βαραίνει τον μαθητή. Κατά συνέπεια μιλάμε για σελίδα βιβλίου ιδιωτικού εκδοτικού οίκου και όχι έκδοση του Υπουργείου, το οποίο όμως περνάει τις πόρτες των δημοσίων σχολείων -εάν επιλεγεί από τον διδάσκοντα- και διδάσκεται στα Ελληνόπουλα. Νομίζουμε πως μια παρέμβαση τόσο προς τον εκδοτικό οίκο όσο και προς το Υπουργείο από φορείς αλλά και μεμονομένους γονείς, εκθέτοντας τα αρνητικά του "τσιπαρίσματος" και προτείνοντας την απάλειψη της επιμαχου παραγράφου, θα ήταν ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση...
Βρε άθλιοι αντί να μάθετε γράμματα τα παιδιά μας τους προπαγανδίζετε την εμφύτευση microchip;

Εικόνα
Δεν φτάνει που κατά την προτροπή του αρχηγού σας "πέσατε στα τέσσερα" ( βλ.εδώ ) παραδίδοντας χωρίς σταγόνα ντροπής την εθνική μας κυριαρχία στα χέρια μιας παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας
Δεν φτάνει που και μέσω της "φορολογικής σας μεταρρύθμισης" ενισχύσατε το γενοκτονικό έργο των εχθρών της πατρίδας και του λαού (υπερφορολόγηση όχι μόνο των ελαχίστων πιά πολυτέκνων αλλά και όσων έκαναν το "έγκλημα" να κάνουν έστω και ένα παιδί)
Δεν φτάνει που εξωθήσατε στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας και στην εξαθλίωση εκατομμύρια συμπατριωτών μας
Δεν φτάνει που επιστρατεύετε τους απλήρωτους ναυτεργάτες την ίδια στιγμή που έχετε θεσπίσει 59 φοροαπαλλαγές για τους αφεντικά τους εφοπλιστές
Δεν φτάνει που κλείνετε δημόσια νοσοκομεία όπως το μοναδικό ΔΗΜΟΣΙΟ παιδοκαρδιοχειρουργικό του Αγία Σοφία ( βλ. εδώ) για χάρη του υπερκέρδους των ιδωτικών κέντρων της "βιομηχανίας υγείας".
Δεν φτάνει που αφήσατε τους καρκινοπαθείς, τους νεφροπαθείς και άλλους βαρύτατα νοσούντες και νεόπτωχους συνανθρώπους μας στο έλεος της "τύχης" τους, χωρίς φάρμακα και περίθαλψη.
Δεν φτάνει που στερήσατε ποσοστά αναπηρίας απο πραγματικά ανάπηρους επιδοτώντας απο την άλλη παιδόφιλους, επιδειξίες, τραβεστί, φετιχιστές , σαδομαζοχιστές, κλεπτομανείς κλπ (βλ. εδώ )
Δεν φτάνει που με τον νόμο "Φρανκενστάϊν- Λοβέρδου" μας μεταμορφώσατε σε "αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών" που εικάζετε ότι δήθεν συναινούν στην δολοφονία ή στην αυτοκτονία τους(βλ. εδώ) .
Δεν φτάνει που κάνατε χρόνια τώρα ότι είναι δυνατόν προκειμένου να η παιδεία να καταντήσει ένα ξερό πετσί με περιεχόμενο βασισμένο στην δηλητηριώδη , αντίχριστη και ανθελληνική προπαγάνδα της Νέας Εποχής

Θέλετε τώρα να "ξεπλύνετε" και τον εγκέφαλο των παιδιών μας, μαθαίνοντάς τους ότι η "εμφύτευση microchip" στο δέρμα τους δεν είναι κάτι "κακό" όπως διαδίδουν μερικοί "οπισθοδρομικοί" και "συνωμοσιολόγοι" αλλά κάτι απλό, και χρήσιμο που θα τους βοηθήσει στην ζωή και την εξέλιξή τους.
Για αυτό το θέμα είχε γράψει στις 5 Φεβρουαρίου ο φίλος μας συνιστολόγος του id-ont και κατέθεσε επερώτηση η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Β΄Θεσσαλονίκης κ. Σταυρούλα Ξουλίδου της οποίας το περιεχόμενο παραθέτουμε πιό κάτω :

Εικόνα 
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού, Θρησκευμάτων

Θέμα : Βιβλίο αγγλικών της Α΄ Γυμνασίου

Στις 07-09-2012 και με το έγγραφο με αρ. Πρωτοκ. 102710/Γ2 του ΕΝΙΑΙΟΥ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Π/ΘΜΙΑΣ & ∆/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ - ∆/ΝΣΗ ΣΠΟΥ∆ΩΝ ∆/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ -ΤΜΗΜΑ Α το οποίο κοινοποιήσατε σε όλες τις ∆ιευθύνσεις ∆/θµιας Εκπ/σης , στα Γραφεία Σχολικών Συµβούλων , στις Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις Εκπαίδευσης και περιέχει λίστα με την Έγκριση ελευθέρων βοηθηµάτων της Αγγλικής Γλώσσας για το Γενικό Λύκειο σχολικού έτους 2012-2013.

Μέσα στην παραπάνω λίστα υπάρχει το βιβλίο με τίτλο JOURNEYS B2 S’s και με τιμή 15,00€ , στο οποίο στο κεφάλαιο 4 ( unit 4) αναφέρει χαρακτηριστικά «After school on Thursday, I wasted two hours at the doctor’s , waiting to have my new microchip implanted. The procedure itself ( a quick injection into my thumb ) took just a few seconds and barely hurt at all. The microchip looks like a tiny tube, and there’s lots it can do.Becides unlocking the house and my bike, it can be used on all the key readers to open doors and access things at school, and it also has my computer passwords on it. What is more, I can use the microchip like a credit card to buy things, as long as Mum and Dad upload my pocket money every week.»


Παραθέτω και την μετάφραση : « Μετά το σχολείο την Πέμπτη , έφαγα δύο ώρες στο γιατρό , περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία ( μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρά μου ) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου, και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου.Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα , όσο η Μαμά και ο Μπαμπάς ανεβάζουν στην τσέπη μου χρήματα κάθε εβδομάδα»
Ερωτάσθε κ. Υπουργέ :

1. Είναι η νεοταξητική προπαγάνδα μέσα στο πρόγραμμα σπουδών του Γυμνασίου και Λυκείου ;
2. Θεωρείτε σκόπιμο ότι μέσα από την διδασκαλία μπορείτε να περάσετε στη συνείδηση μικρών παιδιών το εμφύτευμα μικροτσίπ;
3. Με ποια κριτήρια επιλέγονται τα ξενόγλωσσα βοηθήματα και βιβλία που χρησιμοποιούνται στο Δημόσιο Σχολείο ;
4. Τι προτίθετε να κάνει το Υπουργείο σας ώστε να αποσυρθεί το συγκεκριμένο βιβλίο αλλά και να ελεγχθούν και όλα τα υπόλοιπα για το περιεχόμενό τους ;

Η Ερωτώσα Βουλευτής
Σταυρούλα Ξουλίδου
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...