24.1.13

Ηλεκτρονικό φακέλωμα με πρόσχημα την οικονομία!

Το έργο που άφησε στη μέση ο Παπανδρέου ολοκληρώνει ο Σαμαράς!
Μία κυβέρνηση που εκλαμβάνει ως κλέφτες τους πολίτες της, για να τους «κλέβει» εκείνη (!) είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
 
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
«Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν».
«Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα».


Δια της πλαγίας οδού η κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρεί να προωθήσει τα σχέδια των ανόμων περί επιβολής της κάρτας του πολίτη, τα οποία δεν κατάφερε να υλοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δήλωνε ευθαρσώς και με κάθε ευκαιρία ότι θα επιβάλλει την κάρτα του πολίτη με οιανδήποτε πολιτικό κόστος. Οι αντιδράσεις ωστόσο του ελληνικού λαού και κυρίως η ανικανότητά του ιδίου να υλοποιήσει τα σχέδια των οίκων της ανομίας που ως τυφλό όργανο υπηρετούσε μετέτρεψαν την πολιτική καθιέρωσης του ηλεκτρονικού φακελώματος. Η ελίτ του χρήματος πλέον στην προσπάθειά της να χειραφετήσει την ελληνική κοινωνία κατά το παράδειγμα επιβολής του ΑΜΚΑ επιχειρεί να μετατρέψει την ηλεκτρονική κάρτα, ως βασικό εργαλείο της καθημερινότητας!
 
Μέσα στο πλαίσιο τούτο ήδη έχει ξεκινήσει εκστρατεία προπαγάνδας που φαίνεται ότι αφορά την πάταξη της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα αλλά στην ουσία αυτή αποτελεί το μέσο για να καθιερωθεί η κάρτα του πολίτη! Μέσα στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τις χρηματικές συναλλαγές σε μετρητά άνω των 500 ευρώ!!! Κάθε επιχείρηση θα αναγκαστεί να χρησιμοποιεί αναγκαστικά την ηλεκτρονική αρχικά πλαστική κάρτα! Όπως έγινε λοιπόν με τον ΑΜΚΑ έτσι για δήθεν λόγους πάταξης της φοροδιαφυγής, στο όνομα της φιλοσοφίας της εξοικείωσης θα πράξουν και με την καθιέρωση της πιστωτικής κάρτας!
 
Η αποκάλυψη άλλωστε των οικονομικών σκανδάλων με την εμπλοκή γνωστών πολιτικών προσώπων στην ουσία ενισχύει την προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση και εξυπηρετεί την προσπάθεια του μυστηρίου της ανομίας να υλοποιήσει το στάδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου των πολιτών! Επιπλέον ικανοποιεί το λαϊκό αίσθημα, αφού η πλειονότητα του λαού επιθυμεί την τιμωρία αυτών που νομίζει ότι του προκάλεσαν τη δυστυχία! Δια του τρόπου αυτού στηρίζεται η κυβέρνηση... Αλίμονο, όμως στο κράτος εκείνο που αντιμετωπίζει τους πολίτες του ως κλέφτες και απατεώνες, ενώ τους καταληστεύει το ίδιο, για να καλύψει τα σχέδια του μυστηρίου της ανομίας και τις κατάφωρες παρανομίες των αρχόντων του. 
 
Γιατί ανομία αποτελεί ο υπέρμετρος και εν αγνοία του λαού δανεισμός για να ικανοποιηθούν πολιτικές ιδιοτελείς κυρίως βλέψεις μέσα από ένα πελατολόγιο κάθε κυβέρνησης με τους διορισμούς στο Δημόσιο! Ανομία αποτελεί να κλείνεις ετσιθελικά μεγάλες βιομηχανίες στην χώρα και να μειώνεις τις εξαγωγές! Ανομία είναι να μην βάζεις δασμούς σε προϊόντα που εισάγονται και πωλούνται φθηνότερα από τα αντίστοιχα προϊόντα της εγχώριας αγοράς, μ’ αποτέλεσμα να καταδικάζεις τις επιχειρήσεις της χώρας σου σε αργό θάνατο! Ανομία είναι να κατασπαταλάς και να καταχράσαι το δημόσιο χρήμα λες και αποτελεί περιουσιακό σου στοιχείο. Ανομία είναι να επιβάλλεις φόρους στις οικογένειες για τα παιδιά που αποκτούν. Αυτά είναι τα μεγάλα σκάνδαλα που έγιναν και δυστυχώς γίνονται από τους πολιτικούς μας ταγούς τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια! Σκάνδαλα που καλύπτονται από μία πρωτοφανή ασυλία-ατιμωρησία και δικαιολογούνται ως δήθεν άσκηση πολιτικής!!!
 
Και τώρα εμμένοντας στην σκανδαλώδη αυτή πολιτική τους επιχειρούν με διάφορες μεθόδους προπαγάνδας βιαίως να φακελώσουν τους πολίτες τους προς τέρψη της σιωνιστικής παγκόσμιας ελίτ, που αφού έβαλε στο χέρι το εμπόριο, τις ενεργειακές πηγές, την διατροφική αλυσίδα και τις κυβερνήσεις προχωρεί στον έλεγχο των πολιτών, έτσι ώστε να ολοκληρώσει μέσω της λεγομένης παγκόσμιας κυβέρνησης το έργο και να προετοιμάσει την αρχή ενός ανδρός, δηλαδή του Αντίχριστου. Επιθυμούν να ετοιμάσουν τον ελληνικό λαό να καταστεί σκλάβος στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που ονειρεύονται.
 
Αν φυσικά το καταφέρουν εμμέσως να το επιβάλλουν τότε θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο επιβολής της ηλεκτρονικής κάρτας, δηλαδή στο σφράγισμα, το οποίο ήδη δοκιμαστικά έχουν κάνει στους σκύλους και στους ασθενείς με αλτσχάϊμερ τις ΗΠΑ...
 
Επί του παρόντος, ωστόσο, προσπαθούν να καταργήσουν το χρήμα παντελώς επικαλούμενοι διάφορους λόγους όπως λ. χ. την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος! Στοχεύουν να καθιερώσουν αρχικά το πλαστικό χρήμα σε κάρτες και εν συνέχεια το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα (βλ. βιβλ. Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των Χριστιανών σελ 112-120, εκδ. Αγαθός Λόγος 2010)!
Και για του λόγου το αληθές ήδη έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ η κατάργηση του χρήματος εδώ και χρόνια και οι συναλλαγές με κάρτα! Τώρα η προπαγάνδα τούτη επεκτείνεται και την Ευρώπη και παρουσιάζεται ως κίνημα αντί-μετρητών.
 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες τρεις από τις τέσσερις σημαντικές μεγάλες σουηδικές τράπεζες, στα 530 από τα 780 γραφεία τους δεν δέχονται πλέον να πληρώνουν τοις μετρητοίς.
Συγκεκριμένα η Nordea Bank, λειτουργεί σήμερα τα 200 εκ των 300 καταστημάτων της χωρίς μετρητά, και τα τρία τέταρτα των υποκαταστημάτων της Swedbank πλέον χειρίζονται μετρητά. Όπως ο Peter Borsos, ένας εκπρόσωπος για την Swedbank, παραδέχεται ανοιχτά, ότι η τράπεζα του εργάζεται «ενεργά για να μειώσει το (ποσό) των μετρητών στην κοινωνία." Οι λόγοι, όπως ισχυρίζεται, για αυτή την ώθηση προς μία κοινωνία χωρίς μετρητά, βέβαια, δεν έχουν καμία σχέση με το να αντλήσουν τα κέρδη από τα τέλη της τραπεζικής κάρτας η, πιο καλύτερα, την απελευθέρωση των κλασματικών -αποθεματικών των τραπεζών από τους περιορισμούς της τράπεζας. 
 
Σύμφωνα με τον Borsos, οι λόγοι είναι το περιβάλλον, το κόστος και η ασφάλεια: «Εμείς οι ίδιοι εκπέμπουμε 700 τόνους διοξειδίου του άνθρακα από τις μεταφορές μετρητών. Κοστίζει στην κοινωνία 11 δισεκατομμύρια το χρόνο. Και τα μετρητά βοηθούν να γίνονται ληστείες παντού»! Ο Hans Jacobson, επικεφαλής της Nordea Bank, υποστηρίζει ομοίως: «Αποστολή μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη σημασία των καρτών, οι κάρτες είναι πιο ασφαλέστερες από τα μετρητά»!!!

Δυστυχώς όμως τα πράγματα λόγω της απομάκρυνσής μας από το Θεό έχουν διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο που ακόμη και οι λειτουργοί του Υψίστου προπαγανδίζουν και στηρίζουν τέτοιες αποφάσεις πιστεύοντας και εντάσσοντας αυτές στην νέα τεχνολογία. Έτσι αγνοούν η ηθελημένα υποβαθμίζουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη η παραβλέπουν τις προφητείες του Αγίου Κοσμά  στηρίζοντας με τη στάση τους τα σχέδια των ανόμων...
Δεν αφουγκράζονται ούτε τη φωνή του π. Σαράντου Σαράντη που στην τεκμηριωμένη επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο που έστειλε πριν από λίγα χρόνια τονίζει μεταξύ άλλων προφητικά: «Ο Έλληνας θα σφραγισθεί και θα αλυσοδεθεί με όπλα την οικονομία και την ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να μην κινδυνεύει μελλοντικά το σύστημα από τις «αναρχικές» ορθόδοξες αντιλήψεις».
 
Το θέμα λοιπόν που κατόπιν των ανωτέρω δημιουργείται έχει να κάνει με το εύλογο ερώτημα τι πρέπει να κάνουμε και πως να αντιδράσουμε; Αντί απαντήσεως παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τον επίλογο του βιβλίου «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών, 2010», το οποίο εμμέσως μας δίδει την απάντηση:
«...Μπροστά στην παγκόσμια διαμορφωμένη αυτή κατάσταση ο άνθρωπος φαίνεται να αδυνατεί να ξεφύγει από τα δίκτυα της αράχνης. Παρουσιάζεται ανήμπορος και χωρίς ελπίδα. Έχασε την εμπιστοσύνη του για τους άρχοντες που ως ντελάληδες του έταζαν ευτυχία... Σηκώνει τα χέρια μπροστά στα κάθε μορφής αδιέξοδα, είτε αυτό ονομάζεται ανεργία, είτε φτώχεια, είτε..., είτε..., είτε...
Όμως να, κάτι ξεπροβάλει στον ορίζοντα. Να, που μια νέα ακτίνα φωτός, ένα νέο άστρο έρχεται και πάλι να φέρει το χαμόγελο στα χείλη κάθε πονεμένου και παγιδευμένου. Να, που το σκοτάδι αρχίζει να διαλύεται... Το νέο άστρο φέρει τους χρωματισμούς του ουρανίου τόξου και στέκεται ψηλά αναμένοντας να το δουν οι Χριστιανοί και να το προσεγγίσουν. Έχει το σχήμα του Σταυρού και δεξιά αναγράφεται «έρχου και ίδε» ενώ αριστερά το «εν τούτω νίκα». Στο χέρι μας είναι να το ακολουθήσουμε, όπως οι Μάγοι ακολούθησαν το άστρο των Χριστουγέννων. Σε εμάς ανήκει η επιλογή της ζωής η του θανάτου! Ας μην απεμπολήσουμε λοιπόν το θησαυρό που κουβαλάμε ως νέος Ισραήλ. Γιατί αυτός ακριβώς ο θησαυρός, κρύβει το όπλο που καταστρέφει την ολική τύφλωση και επαναφέρει, όπως τότε τον Απόστολο Παύλο το φως της νίκης έναντι των σύγχρονων βρυκολάκων που καιροφυλαχτούν για να πιουν και την τελευταία σταγόνα του αίματος μας.
Χριστιανοί, αφουγκραστείτε τον Άγιο Κοσμά, στηλωθείτε στα πόδια σας και δεθείτε στο άρμα του τριαδικού Θεού, αλλάζοντας πορεία! Και τότε τη λύση που προσδοκάτε θα την δώσει ο ουρανός, ως δώρο του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Και το αγιαστικό αυτό ουράνιο δώρο θα συντρίψει τους σύγχρονους Καλικατζάρους εξαναγκάζοντάς τους να επιστρέψουν και πάλι στον οικείο γι’ αυτούς χώρο, δηλαδή στα έγκατα της αβύσσου
». Γένοιτο!Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...