5.12.12

Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα θα δοθεί στους Ιρανούς!

Από "Αναβάσεις"
Με τον Πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές στις "Αναβάσεις".
Κάθε φορά που ασχολούμαστε όμως μαζί του, μας ολοκληρώνει την εντύπωση ότι αποτελεί έναν σημαντικό "κρίκο" της Νέας Τάξης.
Δημοσιεύσαμε την ομιλία του Αχμαντινετζάντ στον ΟΗΕ η οποία είναι καθαρή επίκληση -έκκληση του προσδοκόμενου "μεσσία" της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, και της Νέας Εποχής δηλαδή του Αντίχριστου! (βλέπε εδώ)

Δημοσιεύσαμε επίσης πλήθος Εβραίων Ραβίνων να τον ευλογούν στην Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ! (βλέπε εδώ)
Μετά από όλα αυτά δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση η συνταύτισή του με την παγκόσμια ηλεκτρονική φυλάκιση του ανθρώπου διαμέσου της παγκόσμιας ηλεκτρονικής ταυτότητας.
Έτσι λοιπόν όπως μας ενημέρωσε το αγαπητό ιστολόγιο  id-ont.blogspot.gr  ο συγκεκριμένος "λαγός" της Νέας Τάξης θα επιβάλει στους Ιρανούς νέα συγκεντρωτική ηλεκτρονική ταυτότητα.


σχόλιο ID-ont: Ο γνωστός σε όλους μας Αχμαντινετζάντ θα δώσει στους Ιρανούς ηλεκτρονική ταυτότητα. Αυτή θα λειτουργεί ως διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, πιστωτική κάρτα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα για πρόσβαση στο internet, κάρτα πρόσβασης στις δημόσιες ηλεκτρονικές υποδομές (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) κλπ κλπ.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς κάρτα που οραματίσθηκε για τους Έλληνες ο Γιώργος Παπανδρέου (Κάρτα του Πολίτη) και θα υλοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς, για την ίδια ακριβώς κάρτα που θα δημιουργήσει ο Πούτιν για τους Ρώσους, για την κάρτα στην οποία θα μετεξελιχθεί η Γερμανική Κάρτα του Πολίτη.

Παγκόσμιο-πλανητικό σχέδιο το οποίο υλοποιείται από άκρου σε άκρο της γης. Ένα σχέδιο που λατρεύουν όλοι οι ηγέτες, είτε πρόκειται για θρησκευτικούς δικτάτορες, είτε για νόμιμα εκλεγμένους πρωθυπουργούς, είτε για εκλεγμένους προέδρους με υπερεξουσίες. Πρόκειται για μόδα που φοριέται με όλα τα χρώματα. 

Το να οραματίζεται ένα τέτοιο σχέδιο ο Αχμαντινεζάντ μας φαίνεται άκρως λογικό, καθότι ο έλεγχος κάθε φυσικής και ηλεκτρονικής κίνησης όλων των πολιτών του, ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του καθεστώτος του. Είναι ζητούμενο για αυτόν ο άμεσος εντοπισμός των αντιφρονούντων. Μόλις πριν λίγες ημέρες ένας Ιρανός blogger πέθανε από βασανιστήρια. Οι δημοκρατικά όμως εκλεγμένοι ηγέτες, γιατί υλοποιούν τέτοια σχέδια ελέγχου των πολιτών που τους εξέλεξαν;  

Δείτε και το ρεπορτάζ της Ιρανικής τηλεόρασης. Απαλή μουσική, προβολή των "πλεονεκτημάτων" των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, προσπάθεια παρουσίασης μιας τεχνολογικά αναβαθμισμένης χώρας. Με αυτό το ρεπορτάζ παίρνετε μια γεύση από αντίστοιχα ρεπορτάζ του μέλλοντος που θα παρουσιασθούν στα Ελληνικά Ιδιωτικά και Δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, όταν η εξουσία αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα για να υλοποιηθεί η Ελληνική Κάρτα του Πολίτη...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...