13.10.12

ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας


Με την ενεργοποίηση του Ισλαμικού Τόξου, σειρά έχει το Χαλιφάτο, κατόπιν φανερά το 4ο Ράιχ που μάλιστα έρχεται καλπάζοντας. Πρώτα θα σαρωθούν όλα τα Αραβόφωνα μουσουλμανικά κράτη, (έγινε ήδη στην Αίγυπτο, Λυβίη, Σομαλία, Υεμένη κλπ. και το παλεύουν στην Συρία ) προτού εμφανιστεί ο … Χαλίφης !

Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν. Τους τα δίνουμε όλα μόνοι μας. Την Ομόνοια, τα … γιουσουφάκια … τα χανουμάκια … κι όσοι αντιστέκονται, πολεμάνε με τα καλαμάκια του φραπέ από τις πλατείες και το φέισμπουκ !

Ετσι πολεμούν οι νεοέλληνες; Ετσι πολέμησαν αυτοί που θαυμάζουμε; Όχι φυσικα. Οι Νεοελληνες προτίμησαν να εκφυλίζονται και αντιεξελίσσονται σε πιθηκοειδή, μέσα από την εκκλησία (Ν.Η.), την πολιτική, το ποδόσφαιρο, την τηλεόραση κλπ κλπ ( Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των νεο-Ελλήνων ) μαθαίνοντας και εντρυφώντας την Μογγολοτούρκικόπακιστανική ! και μάλιστα με νόμο του κράτους (ΦΕΚ η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες) …και δεν θα μιλήσω καν για τα εκτρωματικά γκρίκλις ούτε για τα αίσχη των εκπαιδευτικών βιβλίων !!! Ο νεοέλληνας είναι άξιος της μοίρας του που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλή !Αρχισα ανάποδα απ’ το «Λουρί της Μάνας» μα πόσα ν’ αντέξει ο άνθρωπος παρατηρώντας γύρω του !!!

Το Τυρκουάζ: Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ στο Ερζερούμ στις 7 Ιαν. 2011, που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια αστεία, μάθετε τα εξής:

  1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά Τυρκουάζ.
  2. Η λέξη Τυρκουάζ είναι Γαλλική και σημαίνει Τουρκικό.
  3. Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ, για αυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πρόπερσι ήταν η Ημισέληνος σε Τυρκουάζ φόντο.
Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σωβινιστική και εχθρική. Δεδομένου και του γεγονότος πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ντυθεί ολόιδια με τον τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, να υποθέσουμε πως ασπάζεται πλήρως την “ενδυμασία” που του “έδωσε” ο ισλαμιστής Νέο – Οθωμανιστής τούρκος πρωθυπουργός; Μήπως καταλαβαίνετε; … την ύστατη έστω ώρα; Δες κι εδώ Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο

Μεγάλο μέρος του άρθρου οφείλεται στο www.blackraiser.com του Peter Fotis Kapnistos

Παντουρκισμός και Ναζισμός: Ένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ τεράστιο θέμα που φυσικά δεν θίγουν ποτέ τα ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως), αν είναι δυνατόν! Μπορεί και να τους επιβάλετε μυστική ποινή, λέω εγώ τώρα! Τέλος πάντων, ας αρχίσουμε:

Λόγω των επιρροών των μασονικών γκρουπ του Sebottendorff στην Ευρώπη, ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ και άλλοι ορκίστηκαν μυστικά στην δεκαετία του 1920 για κάτι. Όλα δείχνουν ότι κομμάτια της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής υπήρξαν το πρωτότυπο Άρειο αρχηγείο του «Αντί Σημιτισμού» πριν εμφανιστεί δημόσια ο Χίτλερ στην Γερμανία. Η γνωστή πολιτική της Ανατολίας της περιφρονήσεως των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η αμήχανη υποστήριξη της από τους Οθωμανούς Ελευθεροτέκτονες συνεισέφερε στο σχέδιο γενοκτονίας και την αντίθεση στον Ιουδαιοχριστιανισμό του Γ΄ Ράιχ.

Πριν ακόμη αναγνωριστεί σαν πολιτικό κίνημα ο Ναζισμός υπήρχε σε διάφορες Μασονικές φιλοσοφίες στην Ευρώπη. Όπως στις εσωτερικές φιλοσοφίες της αστρολογίας, της Θεοσοφίας και των Ιλλουμινάτων που ήταν δημοφιλή στην Γερμανία της δεκαετίας του 1920.

Ένας άλλος «αναληφθείς δάσκαλος» αυτού του Ευρωπαϊκού κινήματος ήταν ο Ottoman Zar-Adusht Ha’nish, ο οποίος ισχυριζόταν ότι καταγόταν από το Ιράν. Χρησιμοποιώντας το Ευρωπαϊκό όνομα Otto Hanisch αργότερα ξενιτεύτηκε στις ΗΠΑ και ίδρυσε μια εσωτερική μυστική εταιρεία που ακόμη υπάρχει. Στην καρδιά της νέας Γερμανικής καμπάνιας υπήρχε μια μυστηριώδης Λευκή Στοά των Ιλλουμινάτων που δίδασκε την θεωρία της υπέρτερης Άρειας φυλής (βασισμένη στο σύστημα της κάστας) στους ευκολόπιστους Ευρωπαίους Σάξονες.

Στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Οθωμανοί Τούρκοι υποστήριζαν την Γερμανία, αλλά η ήτα, τους έκανε να χάσουν τις περιοχές έξω από την Μικρά Ασία. Το Υπουργείο Προπαγάνδας στην Γερμανία πίεζε την κυβέρνηση της Τουρκίας να κηρύξει Jihad (ιερό Μουσουλμανικό πόλεμο). Μέχρι σήμερα, ούτε οι Γερμανοί ούτε οι Τούρκοι ιστορικοί επαναξιολόγησαν την ερώτηση της αμοιβαίας ενοχής η ευθύνης για την εξόντωση δυο εκατομμυρίων Χριστιανών (Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων) στην Τουρκία κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η οικογένεια του πατέρα μου εκτοπίστηκε από το νησί Σκοπιά της Προποντίδας στην Ανατολία για να πεθάνουν το 1915. Μια γενοκτονία που δεν βρίσκεται στην ιστορική συνείδηση του κόσμου.

Με την βοήθεια ανδρών όπως ο T.E. Lawrence (Λώρενς της Αραβίας), οι ιθαγενείς της Μέσης Ανατολής επαναστάτησαν κατά της Τουρκικής Ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας. Η εθνικιστική επανάσταση του Kemal Ataturk αντικατέστησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία με το νέο κράτος της Τουρκίας το 1922. Έτσι, το Οθωμανικό κίνημα απαγορεύτηκε επίσημα.

Αλλά διάφορα φανατικά γκρουπ δεν θέλανε να εγκαταλείψουν την πιθανότητα της Jihad και το σχέδιο της αναγεννήσεως του παγκόσμιου Οθωμανισμού: Έτσι στις αρχές του 1920, διάφοροι Οθωμανοί πράκτορες του Casteism (συστήματα κάστας) είχαν μετακινηθεί μυστικά στη Γερμανία και είχαν πάρει τις ψεύτικες και θρασείς ταυτότητες των Άρειων Ιλλουμινάτων αναληφθέντων δασκάλων. Πιστοί στον Ismail Enver Pasha, έναν ηγέτη της επαναστάσεως των Νεότουρκων, παρήγγειλαν την υποστήριξη Ευρωπαίων με επιρροή για να απορρίψουν την δήλωση Balfour και να αποτρέψουν την εγκατάσταση των Εβραίων στην Παλαιστίνη.

Την δεκαετία του 1920 η Τουρκική κυβέρνηση διόρισε μελετητές για να αναπτύξει ένα Λατινογενές αλφάβητο, το οποίο τώρα αποκαλείται το νέο Τουρκικό αλφάβητο, σε αντίθεση με το Αραβικό στην Παλαιστίνη. Η επιθυμία της Τουρκίας για διεθνή συνεργασία σε πνευματικά και πολιτιστικά θέματα ήταν υπέρ ενθουσιώδης. Στόχος της οργανωμένης Τουρκικής δημοσιότητας έγιναν οι Βόρειοι Ευρωπαϊκοί Γερμανικοί λαοί.

Κατά την έναρξη του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου οι Γερμανία έστειλε πολεμικά πλοία στην Τουρκία. Ένας συγγραφέας σημείωνε: «Καθώς τα πλοία μπήκαν στο λιμάνι, οι Οθωμανοί κοιτάζοντας με τα κιάλια τους ότι όλα τα Γερμανικά πληρώματα φόραγαν το φέσι» το οποίο έγινε σύμβολο εθνικής ιδιότητος. Έφταναν στο σημείο να ισχυρίζονται στην Κωνσταντινούπολη ότι το παλαιότερο Ευρωπαϊκό Ρουνικό αλφάβητο ξεπήδησε από την ίδια Άρια πηγή όπως τα «αρχαία» Τουρκικά!!! (πολύ sic, δεν συμφωνείτε;)

Μέσα από αυτό το εκκεντρικό τοπίο ξεπήδησε ο Baron Rudolf Freiherr von Sebottendorff, ο πρωτότυπος Ναζί, πριν ο Χίτλερ κάνει την πρώτη δημόσοα εμφάνιση του. Ο Sebottendorff ή Serbottendorff ή Sobottendorf ίδρυσε την διαβόητη ακρο-δεξιά Εταιρεία της Θούλης και το 1918 αγόρασε την εβδομαδιαία εφημερίδα του Μονάχου Munchener Beobachter την οποία μεταμόρφωσε σε μια σκανδαλοθηρική αντι-Σημιτική φυλλάδα και το επίσημο βήμα της Εταιρείας της Θούλης.

Ελάχιστα έχουν γραφτεί για τον Sebottendorff, εκτός του ότι ήταν Τούρκος υπήκοος. Ο ίδιος υποστήριζε ότι είχε υιοθετηθεί και μάλλον γνώριzε την βιβλιογραφία του Ισλαμισμού και των ταγμάτων των Sufi. Ορισμένοι βιογράφοι του δηλώνουν ότι το πραγματικό του η Ευρωπαϊκό του όνομα ήταν Adam Alfred Rudolf Glauer, (ή Blauer). Επίσης ότι ήταν ανακατεμένος με την βίαια Βαυαρική αντί-κομμουνιστική σκηνή και είχε κάνει διάφορες προσπάθειες να βγάλει στην αγορά ένα πρωτότυπο τεθωρακισμένο όχημα.

Ο Sebottendorff ήταν μυημένος στα Ανατολικά μυστήρια στην Τουρκία καθώς και στον Ελευθεροτεκτονισμό. Πρίν τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο έκανε πολλά ταξίδια στην Εγγύς Ανατολή. Κατά την διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων διεύθυνε την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο και πήρε τον τίτλο του Μάγιστρου του RoseGarland (Rosenkranz). Το 1910 ενώ ζούσε στην Κωνσταντινούπολη ο Sebottendorff διοικούσε την δικιά του μυστική εταιρεία βασισμένη σε ένα συνδυασμό του Ισλαμικού Σούφικου μυστικισμού, μασονίας, αλχημείας και αντι-Μπολσεβικής ιδεολογίας. Δημιούργησε μια σέκτα από αφοσιωμένους οπαδούς συγκρίσιμους με τους Ισμαηλίτες «fedayeen» Ασσασίνους δολοφόνους του γέρου του βουνού, με στρατιωτική και θρησκευτική δομή.

Σύμφωνα με τον Dr. Walter Johannes Stein η Εταιρεία της Θούλης ήταν … μια «Κοινότητα Ασσασίνων». «Έστηνε μυστικά δικαστήρια και καταδίκαζε ανθρώπους σε θάνατο. Είναι πιθανόν ότι πολλά θύματα που δολοφονήθηκαν από την District Command είχαν καταδικασθεί νωρίτερα από τα μυστικά δικαστήρια της Θούλης. Πολλοί επιφανείς Γερμανοί υποστήριζαν την βία και ήταν βεβαιωμένα μέλη της Θούλης. Για παράδειγμα ο διευθυντής της αστυνομίας του Μονάχου Franz Gurtner, ήταν επιβεβαιωμένο μέλος του εσωτερικού κύκλου της Θούλης. Αργότερα έγινε ο υπουργός δικαιοσύνης του Τρίτου Ράιχ.

Ο Sebottendorff πίστευε ότι η εσωτερική παράδοση του Ισλάμ, ειδικά ο Σουφισμός, ήταν το αγνότερο ρεύμα της Αρχαίας Σοφίας και ότι είχε γαλουχήσει τον Ευρωπαϊκό αποκρυφισμό μέσω των Ροδόσταυρων των αλχημιστών και τους αυθεντικούς Ελευθεροτέκτονες του Μεσαίωνα. Ο Rene Alleau αναφέρει ότι ο Sebottendorff είχε γράψει στο βιβλίο του (Hitler et les Societes Secretes) ότι: «μυστικοί Μουσουλμάνοι Μάστερς του είχαν εμπιστευθεί την αποστολή να Φωτίσει την Γερμανία μέσω της αποκαλύψεως των μυστικών της υπερβατικής μαγείας και της μυήσεως σε αρχαία Ανατολικά μυστήρια» Δες και Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων!

Οι Θουλικές επιδιώξεις του Sebottendorff ήταν να αναβιώσει την Άρεια κουλτούρα, συμβολισμό και μυθολογία στηρίζονταν στο ότι ο Σουφισμός ήταν η μετεξέλιξη της Αρχέγονης θρησκείας της Αρείας φυλής. Αμφότεροι οι Ροδόσταυροι και οι Ελευθεροτέκτονες της Ευρώπης εύρισκαν την αρχική πηγή των διδασκαλιών τους στην Ανατολή. Έτσι η Βουδιστική αντίληψη του «Άρειου Μονοπατιού» εκφυλίστηκε στον σύνδεσμο που έφερε τον πληθυσμό της Ιαπωνίας και μέρη του Θιβέτ στον ρατσιστικό Ναζιστικό Άξονα χωρίς να έχουν τα Βόρεια φυλετικά χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ..και μέχρι τότε διάβασε για να μην πέφτεις απ’ τα σύννεφα !Casus Belli «Κύριοι» και Γιουσουφάκια


«Προετοιμάζουν “casus belli” και για ΑΟΖ! – Νταβούτογλου: «Όχι σε μονομερή ανακήρυξη» Αυτό που βλέπουν με ικανοποίηση οι Τούρκοι είναι μια φοβισμένη χώρα η οποία δεν προχωρά σε επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ., αφήνει τουρκικά πλοία και αεροσκάφη να θεωρούν το Αιγαίο τουρκική θάλασσα, δεν προχωρά σε εκμετάλλευση των δικών ενεργειακών αποθεμάτων, ούτε καν σε έρευνα, δεν προχωρά σε ανακήρυξη της ΑΟΖ. 

Από την πλευρά του, σχεδόν «παρακαλετά» ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος το μόνο που κατάφερε ήταν να ψελλίσει κάποιες λέξεις αναφορικά με την κατάργηση του “casus belli” από την τουρκική βουλή για την επέκταση των χωρικών υδάτων και να προσέχει η Τουρκία την ώρα που τα πολεμικά της σκάφη και αεροπλάνα περνούν το Αιγαίο «σουβλάκι» μη και έχουμε κανένα ατύχημα!

… Και φυσικά ο Νταβούτογλου έδωσε την «κατάλληλη» απάντηση: Μην τολμήσετε να προχωρήσετε σε ανακήρυξη ΑΟΖ! Με τέτοιο φοβισμένο, άτολμο και ηττοπαθή γείτονα ποια χώρα θα ήταν δυσαρεστημένη από τη γειτνίασή της με την Ελλάδα; Καμιά! Αυτό οι «φωστήρες» του ΥΠΕΞ το θεωρούν καλό επίπεδο σχέσεων! Για αυτό φτάσαμε στην περίλυπη θέση που έχουμε φτάσει ως έθνος.»
Διαβάζω στο defencenet.gr την 11/10/2012 …

Μυστικές Εταιρείες και «κύριοι»: Πως καταντήσαμε έτσι; Μα φίλοι μου χάρις στους «ηγέτες» της εκκλησίας «μας»; και τους «ηγέτες» της πολιτικής «μας»; από την Επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα και χάρις ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ των «κυρίων» ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, (τα σημεία στίξεως στο κυρίων έχει σημασία για όσους καταλαβαίνουν τα χόμπι των επικυρίαρχων). Μην μου κάνετε την ανόητη ερώτηση τι εννοώ με τον όρο «μυστικές εταιρείες», αν δεν ξέρετε, βρείτε το μόνοι σας. Οι «μυστικές εταιρίες»σκότωσαν έναν άξιο άνθρωπο, τον πρώτο κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας, διάβασε Οι “μυστικές Εταιρίες” και ο Καποδίστριας

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά ας δούμε τι έγινε από την επόμενη της Μεταπολιτεύσεως (tres sic mon ami). Βγαίνει στις εκλογές λοιπόν η Ν.Δ. που υποτίθεται λόγω του Καραμανλή ότι ήταν συνέχεια της ΕΡΕ (Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση). Εθνική και Ριζοσπαστική ( ; ) Έχουμε χάσει τελείως τον μπούσουλα; Που ακούστηκε αυτό; Ακούστηκε όμως στα άδυτα των αδύτων, εκεί απ’ όπου τον προωθούσαν, για να σπάνε πλάκα με τους ανιστόρητους και γλωσσικά ανάπηρους Νεοέλληνες. Φυσικά καλά και σωστά είχε δοθεί ο τίτλος, (Εθνική και Ριζοσπαστική) γιατί αυτό ακριβώς έκανε, έσπασε τις ρίζες της χώρας.

Οι Μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις έθεσαν τις βάσεις της διαλύσεως της χώρας και της παραδόσεως μας στον Παντουρκισμό.

Πρώτον διέλυσαν τα ΤΕΑ (Τάγματα Εθνοφυλακής) και γίναμε η πρώτη χώρα στον κόσμο χωρίς Εθνοφυλακή!!!

Δεύτερον διέλυσαν την ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανικής Ανασυγκροτήσεως). Οι οποίες με εξοπλισμό και τεχνικούς του Μηχανικού και τη συμμετοχή πολιτών κατασκεύαζαν δρόμους, σχολεία, ξενοδοχεία, λιμάνια, γέφυρες και άλλα παρόμοια έργα υποδομής σε ολόκληρη την χώρα. Η ποιότητα κατασκευής ήταν πάντοτε άριστη. Ορισμένες από τις γέφυρες αυτές (μεταλλικές τύπου Belley) υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Ο λόγος ήτανε απλός, για να αναδειχτούν τα νέα τζάκια, οι κατασκευαστές του δημοσίου που ξέρετε, που κατά σύμπτωση είναι και όλοι καναλάρχες Τουρκοκάναλων. Τεράστια συμφέροντα και περαιτέρω αποδυνάμωση του Ελληνικού Στρατού, δηλαδή του Ανοσοποιητικού Συστήματος κάθε χώρας. Καταλαβαίνετε τώρα;

Τρίτον διέλυσε την Ελληνική Χωροφυλακή με … Η Ελληνική Χωροφυλακή ήταν το πρώτο σώμα οργανωμένο στρατιωτικά με αστυνομικά καθήκοντα του τότε Ελληνικού Βασιλείου. Ο λόγος είναι πολύ απλός, δεν θέλανε μια αστυνομία με στρατιωτική οργάνωση. Αλλιώς δεν θα υπήρχε το πρόβλημα των «λάθρο» για να μην το πω αλλιώς.

Στο άρθρο μου «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας» αναλύω το βαθύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τώρα. Ίσως να το καταλαβαίνετε εάν δεν έχετε παρωπίδες έιτε πολιτικές (τρομάρα σας) είτε οποιουδήποτε –ισμού (βλέπε Ταλιμπανισμού) σε συνάρτηση με όσα ανέφερα παραπάνω. Στο δε άρθρο μου «Μήπως η Συρία, η Ιορδανία και το Ισραήλ ξαναπέσουν στον Τουρκικό έλεγχο;» βλέπετε το τι μας ετοιμάζουν. Η οικονομική κρίση είναι για να ζαλιστείτε και να μιρλιάσετε, ώστε να σκύψετε το κεφάλι, ειδικά αν βλέπετε ειδήσεις στο χαζοκούτι.

Πηγή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...