5.4.12

Ο Bill Gates εξηγεί γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης


Σε βιντεοσκοπημένη διάλεξη του ο Bill Gates εξηγεί γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης.

Παραδέχεται μάλιστα ότι χρησιμοποιούνται εμβόλια για τον έλεγχο του πληθυσμού στην προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού της γης που θα πρέπει να φτάσει το 90% του σημερινού πληθυσμού της ειδικά σε σχέση με τις εκπομπές CO2 (διοξειδίου του άνθρακα)

Δείτε παρακάτω δύο σοκαρίστηκα βίντεο.
Έχει τρομερό ενδιαφέρον να αντιληφθείτε τον τρόπο σκέψης του και ότι δεν μιλάει για έλεγχο των γεννήσεων αλλά για μείωση του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού...


Τα βίντεο μιλάνε απο μόνα τους.. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτό που λέει ο Bill Gates οτι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για την μείωση του πληθυσμού.. Διαδόστε τα βίντεο αυτά σε φίλους και γνωστούς για να μην μείνουν στην αφάνεια!

Συνδέστε τα βίντεο με το παλιό μας άρθρο για το ποιοί είναι οι Ροκφέλερ. Η πανίσχυρη αυτή οικογένεια Εβραίων τραπεζιτών έχει στην κατοχή της πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα και το παίζουν φιλάνθρωποι. Το ίδιο ισχύει και για τον Bill Gates.. Την ίδια ώρα όμως που το παίζουν φιλάνθρωποι αναφέρονται στον παγκόσμιο πληθυσμό ως αριθμούς και ζώα που πρέπει να μειωθούν. Είμαστε πραγματικά μια μεγάλη "Φάρμα Ζώων" για τους  Επικυρίαρχους και για αυτό ακριβώς πρέπει να τους ανατρέψουμε πριν σκλαβώσουν και υποβαθμίσουν την ανθρωπότητα...

 

Και του Ted Turner

Ο Turner είναι εκ των ιδιοκτητών του CNN και ανήκει σε αποκρυφιστικές ομάδες τις οποίες χρησιμοποιούν οι Εβραίοι για να ελέγχουν τον κόσμο...(ο νοών νοείτω)Προσέξτε οτι αναφέρεται στην ανθρωπότητα σαν να είναι αριθμοί...Σαν να είναι ζώα..


τὰ γὰρ κρυφῇ γινόμενα ὑπ' αὐτῶν αἰσχρόν ἐστι καὶ λέγειν

δείτε και εδώ 
όπως και εδώ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...