10.1.12

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την τεράστια Νέα βιομετρική βάση δεδομένων του FBI

Το FBI υποστηρίζει ότι η βάση δεδομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους (IAFIS) είναι η "μεγαλύτερη βιομετρική βάση δεδομένων στον κόσμο," που περιέχει τα αρχεία για πάνω από εκατό εκατομμύρια ανθρώπους.
Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα σχέδια του Οργανισμού για την Επόμενη γενιάς (NGI) συστημα Αναγνώρισης , μια τεράστιο, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων αναβάθμιση που θα κραταει αποτυπωμα ίριδας, φωτογραφίες δυνατότητα αναζήτησης με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, αποτυπώματα παλάμης, και τα αποτυπωματα της βάδισης και εγγραφές φωνής μαζί με τα αρχεία δακτυλικών αποτυπωμάτων , ουλές και τατουάζ...
και με το καινούργιο σύστημα αναγνώρισης προσώπων θα σας βρίσκουν παντου σε ολον τον κοσμο..
Οι φιλοδοξίες για το τελικό προϊόν με ειλικρίνεια διατυπώνονται σε έκθεση του Οργανισμού:
«Το FBI αναγνωρίζει την ανάγκη για τη συλλογή βιομετρικών δεδομένων όσο το δυνατόν στο πλαίσιο των συστημάτων της τεχνολογίας των πληροφοριών, και να διαθέτει τις πληροφορίες αυτές σε όλα τα επίπεδα της επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών οργανισμών.
Θα είναι "Μεγαλύτερη - Καλύτερη - Ταχύτερη,« το FBI καυχιέται στην ιστοσελίδα τους.
Το "NGI θα επεκτείνει το είδος και το εύρος των πληροφοριών που το FBI κρατά απο όλους μας», λέει ο Patel Sunita του Κέντρου για τα Συνταγματικά Δικαιώματα. "Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ συλλογή πληροφοριών για την επιβολή του νόμου, καθώς και τη συλλογή πληροφοριών για αλλους λόγους."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...