7.12.11

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012.ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΛΜΗΣΕ!
ΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ!
 ___________Ο Βουλευτής της Ν. Δ. κ. Πάνος Καμμένος στις 19 Οκτωβρίου 2011 από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων έρριψε βόμβες πολλών μεγατόννων! Οι θιγόμενοι παράγοντες ετήρησαν "σιγήν ιχθύος"! Οι ένοχοι συνήθως καταπίνουν την γλώσσα  τους. Αλλά και τα ΜΜΕ αγνόησαν τις καταγγελίες! Είναι αυτοί καί αυτά που κατέστρεψαν τήν Ελλάδα! Δεν υπηρετούν την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, αλλά τα συμφέροντά τους! Τα έχουμε καταγγείλει αυτά σε προηγούμενη ανάρτησή μας από αυτήν  εδώ την μικρή αγωνιστική μας έπαλξη.
____________Ας ξαναγυρίσουμε στον θαρραλέο Βουλευτή. Είπε φοβερά πράγματα!  Να η πρώτη βόμβα:  «Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη κρίση, η μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων» είχε πη κατά το έτος 1985 ο Δαβίδ Ροκφέλλερ, πρώην Πρόεδρος της Κεντρικης Τραπέζης των ΗΠΑ. 'Αρα όσα γινονται σήμερα στην Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα μακροχρονίων διεργασιών του ξένου παράγοντος εισ βαρος της Ελλάδος. Απλώς σήμερα βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους-όργανά τους για να επιτελέσουν το ανίερο έργο τους, δηλ. νά δολοφονήσουν ένα ολόκληρο υπερήφανο Λαό!
____________Να τώρα και η δεύτερη βόμβα! "Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δυστυχώς έχει καταργηθεί και το Κοινοβούλιο. Θα σας πω μόνο ένα απλό θέμα: Στις 26 Μαΐου 2011 καταθέτω ερώτηση με αίτηση καταθέσεως εγγράφων για να μας πουν το ποιος αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου, το CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο επωλήθη το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 με ευθύνη του τότε Υπουργού των Οικονομικών του κ. Παπακωνσταντίνου και του κυρίου Πρωθυπουργού και σήμερα αξίζει 26 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή σήμερα νομοθετούμε επί πέντε" .
 _____________Παρακολουθήστε λοιπόν τις καταγγελίες του κ. Καμμένου καί διαβάστε στη συνέχεια τις καταγγελίες αυτές σε κείμενο απομαγνητοφωνημένο.
_____________ΕΛΛΑΔΑ μου σε πρόδωσαν αυτοί που ήσαν ταγμένοι να φυλάττουν Θερμοπύλες!
Αίγιον, 14 Νοεμβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...