10.11.11

Σάλος για τους χημικούς ψεκασμούς : οι καρκίνοι πολλαπλασιάστηκαν...

καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ.... (Ματ.24/7)
 
Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και έντυπο τύπο σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια,όπου δε λέει να κοπάσει.. φυσικά και εδώ στα μέρη μας ,τα περί του του μυστηρίου μέχρι στιγμής..φαινομένου -εναέριοι χημικοί ψεκασμοί - και οι επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία και κατ επέκταση σε ολόκληρο το οικοσύστημα . 
Ένα ζήτημα όπου αρχίζει να προβληματίζει για τα καλά , και το θέμα βοά αρκετά στη κοινή γνώμη αυτές τις μέρες , και δεν υπερβάλουμε καθόλου, διότι αυτό το ζήτημα το οποίο δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστείο όπως προσπαθούν παρουσιάζουν και να το περάσουν στην κοινή γνώμη , αψυχολόγητα έντεχνα και κακόβουλα μερικές καθεστωτικές πένες και πληκτρολόγια που στέκονται πίσω από την έγκυρη φήμη κάποιων μέσων μαζικής ενημέρωσης. 
Πραγματικά όμως δεν γνωρίζουμε γιατί το κάνουν και αφήνουν τον κόσμο σε ένα σκοτάδι ενημέρωσης και παραπληροφόρησης, και μάλιστα τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν μια γλώσσα ξύλινη, και υπεράνω όλων, για το συγκεκριμένο ζήτημα , χρησιμοποιώντας ακόμα τα πολιτικά κατάλοιπα τους και υπερβολικές ορολογίες , σε ένα ζήτημα που έχει αρχίζει να παίρνει διαστάσεις κοινωνικού σάλου. 
Ο λόγος και η αρθρογραφία δίνει και παίρνει για το τι μέλι γενέσθαι με τους περιβόητους χημικούς αεροψεκασμούς και τις επιπτώσεις του , όπου και κάτοικοι μαρτυρούν όλα αυτά τα φαινόμενα στο ουρανό πάνω από το κεφάλι τους...και πραγματικά κανείς δε μιλάει και κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα για το από που εμφανίζονται αυτά τα αεροπλάνα-μυστήριο κατά την διάρκεια της ημέρας, και τι ακριβώς διαχέουν στην ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα , είναι ακίνδυνα χημικά υλικά; ή περίεργα και μυστικά χημικά;. 

Πολλά blogs έχουν γράψει κατά καιρούς οτι επρόκειτο για χημικούς ψεκασμούς καταστολής και χειραγώγησης των λαϊκών μαζών , και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα . Όμως τελευταία βλέπουμε και διαβάζουμε όλο και ποιο πολύ και στον έντυπο τύπο το οτι στο συγκεκριμένο ζήτημα τελικά κάτι περίεργο τρέχει ....
Έτσι στο παρακάτω κείμενο εγκυρότατης τοπικής εφημερίδας , το νόημα του μικρού κειμένου , μας λέει οτι πλέον κάπου έχει αρχίσει και βρομάει η δουλειά και κανείς δεν μιλάει επιτέλους.. εμείς θα συμπληρώσουμε οτι γίνονται και νυχτερινοί χημικοί ψεκασμοί.. και σας παραθέτουμε τι γράφτηκε σήμερα στον τοπικό τύπο , και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η δημοσίευση αυτή, τουλάχιστον για την τοπική κοινωνία , πέραν από το κουτόχορτο που μας ταΐζουν εδώ και μέρες, για τον πρωθυπουργό που προσπαθούν να μας επιβάλουν , ώστε για να μην ακούγονται τα σκληρότητα αντιλαϊκά χαράτσια που έρχονται παράνομα και καταχρηστικά σε κάθε Ελληνικό σπίτι.. 

 
metsovitis.blogspot.com
''γιατι μας ψεκάζουν;
το απόγευμα της Κυριακής , 6/11/2011, ο ουρανός της πόλης ( των Ιωαννίνων εννοεί ) μας καλύφθηκε από γραμμές αεριωθουμένων .Το θέαμα ήταν τρομακτικό ! τι είναι αυτές οι γραμμές ; τι ψεκάζουν , με τι ψεκάζουν και ποιες οι επιπτώσεις στα φυτά , στο νερό και στην υγεία των κατοίκων ; κάτι ακούσαμε από την ανακοίνωση του Θανάση Σημόπουλου ότι από το 1990 και μετά επέτρεψαν να γίνονται οι ψεκασμοί , αλλά δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις αυτών των ενεργειών . Ποιοι τις κάνουν και γιατί ; Οι σοβαρές ασθένειες μερίζουν τους πολίτες .Οι καρκίνοι πολλαπλασιάστηκαν . Δεν μπορεί να μην έχει πληροφόρηση ο δήμαρχος , ο περιφερειάρχης , ή ο πρύτανης . Θέλουμε να μάθουμε τι γνωρίζουν και αν δεν γνωρίζουν να μάθουν..''
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...