14.11.11

Το τέλος μιας πολιτικής φαρσοκωμωδίας και η αρχή μιας εθνικής τραγωδίας

Κλασσικοπερίπτωση
 

Πριν απο λίγο οι βασικοί πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών και αποδεδειγμένα εργολάβοι της εθνικής κατεδάφισης, "έκοψαν την κορδέλα" των εγκαινίων της νέας αψίδας του θριάμβου των ξένων επικυριάρχων και δανειστών μας.

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος πρωθυπουργός μιας "δοτής" κυβέρνησης,μιας κυβέρνησης που αν ίσχυε το Σύνταγμα της Ελλάδος θα έπρεπε τονισθεί εξ αρχής ότι θα είναι "υπηρεσιακή" και όχι εκείνη που θα υπογράψει εκτός των άλλων την νέα δανειακή σύμβαση δηλαδή την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας σε ξένες δυνάμεις κατοχής.

Η σκηνοθεσία του έργου "βγάζω δεν βγάζω πρωθυπουργό" στο οποίο πρωταγωνίστησε η γνωστή τριάδα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, εξυπηρέτησε αφ΄ενός τον κ. Παπανδρέου ο οποίος εφ΄όσον μέχρι αύριο, ημέρα όπου λήγει η θητεία του στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ,θα είναι πρωθυπουργός ,την ανανεώνει αυτόματα και βάσει του καταστατικού χωρίς εσωκομματικές ...διαδικασίες.

Απο την άλλη δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος στον απελπισμένο Έλληνα πολίτη να "εμπεδώσει" καλά όλες τις απειλές που του είχαν εκτοξεύσει ξένοι και εγχώριοι αντιπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με δυό λόγια, έστησαν αυτό το άθλιο τρικομματικό πανηγύρι προκειμένου να επενδύσουν την εικόνα του εκλεκτού της συμμορίας Ροκφέλερ - Τrilateral comission-ΕΚΤ κλπ με το λευκό πέπλο ενός "μεσσία".

Αυτό όμως που δεν μας είπαν, είναι ότι ο νέος αυτός "μεσσίας" θα σώσει την χώρα μας καταστρέφοντας για πάντα την ζωή των κατοίκων της.

Δεν μας είπαν ότι αυτός που σήμερα θεωρούν ως έναν εκ των αρίστων είναι αυτός που μαζί με τον Σημίτη και την "ευγενική χορηγία" της Goldman Sachs, έστησαν την παγίδα της εισόδου μας στην ευρωζώνη δηλαδή σε αυτή τη μηχανή του κιμά που άλεσε ότι θετικό είχαμε ως εθνική οικονομία και μας έφερε τελικά ως θλιβερό χυλό στον κάδο με τα σκουπίδια της Ευρώπης.

Παπαδήμος: Πραξικόπημα νέου τύπου (Νέας Τάξης)

resaltomag.blogspot.   Η Τάξη αποκαταστάθηκε: Η Ελλάδα κυβερνιέται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τους τραπεζίτες τοκογλύφους (τους νέους αποικιοκράτες), δίχως πολιτικούς διαμεσολαβητές (τους μεταπράτες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας).

Οι «νονοί» του χρήματος επέβαλαν και εγκατέστησαν δικτατορικά και τελετουργικά τον πρωθυπουργό τους: Ένα ωμό πραξικόπημα που καταλύει και τα ισχνά υπολείμματα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, για να ανοίξει διάπλατα την πόρτα στην κτηνωδία της ολοκληρωτικής λεηλασίας μας και στις κατοχικές «στρατιές» (οικονομικές, πολιτικές, στρατιωτικές) των διεθνών «αποικιοκρατών-μαφιόζων» της τοκογλυφίας.

Το σημερινό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ δεν είναι σαν τα παλιά: Δεν περιέχει άμεσα το στοιχείο της κλασσικής στρατιωτικής ή πολιτικής δικτατορίας.

Το διαφορετικό στοιχείο που το χαρακτηρίζει είναι τούτο: Ότι τα ίδια τα λείψανα του αστικού κοινοβουλευτισμού, τα κόμματα και τα προπαγανδιστικά ιερατεία της «δημοκρατίας» ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ενεργά στο πραξικόπημα εναντίον των δομών και θεσμών του αστικού κοινοβουλευτισμού, εναντίον της δικής τους συνταγματικής νομιμότητας, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ οικειοθελώς τις διαμεσολαβητικές εξουσίες τους (μεταπρατικές) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους τραπεζίτες και τους «νταβάδες»-αποικιοκράτες…

Το πιο εφιαλτικό στοιχείο αυτού του πραξικοπήματος είναι ότι το ελληνικό, κοινοβουλευτικό καθεστώς των ανδρεικέλων συμμετείχε ενεργά στην ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ του πραξικοπήματος των μαφιόζων του χρήματος.

Αυτή η ενεργητική και «μαχητική» συμμετοχή των ελληνικών κομμάτων και πολιτικών δείχνει περίτρανα ότι αυτά τα κόμματα και οι καθεστωτικοί πολιτικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και έννοια δωσίλογης υποτέλειας.

Δεν είναι απλώς ανδρείκελα των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), αλλά ανδρείκελα εξαχρειωμένα μέχρι το μεδούλι, δωσίλογα ανδρείκελα-μαϊμούδες…

Μαϊμούδες κουτοπόνηρες που προσπάθησαν εναγωνίως, με τη συνδρομή της τρομοκρατικής, προπαγανδιστικής φρίκης του τηλεοπτικού θεάματος και των κατασκευασμένων «πληροφοριών», να σκηνοθετήσουν το πολιτικό πραξικόπημα, να το εμφανίσουν σαν «εθνική επιταγή» και «σωτηρία» ΚΑΙ να συγκαλύψουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ τους.

Και τα τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) κάτω από το καμτσίκι των «νταβάδων» και τον άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης του καθεστώτος των «νταβάδων», ξεβρακώθηκαν εντελώς: Χοροπηδούσαν, σαν μαϊμούδες…

Οι «νταβάδες» δεν επέτρεψαν πλέον καμία πολυτέλεια «δημοκρατίας» και ανεξαρτησίας της πολιτικής βούλησης στα ανδρείκελά τους…

Έδωσαν τις εντολές τους και μεθόδευσαν την εκτέλεσή τους από τους κομματικούς τους υπαλλήλους, μέσα από μια κακόγουστη σκηνοθεσία και σεναριογραφία: Αναγκαία «υλικά» στο δόλιο παιχνίδι της πολιτικής εξαπάτησης των κομματικών οπαδών. Υλικά μακιγιαρίσματος της ολοκληρωτικής γονυκλισίας των κομματικών ηγεσιών στους τραπεζίτες και στους τοκογλύφους…

Στο τέλος ΟΛΟΙ θριαμβολογικά και υμνολογικά «έσωσαν» την Ελλάδα με την πραξικοπηματική ΕΠΙΒΟΛΗ του Παπαδήμου: Του άμεσου εντολέα των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων, των νέων αποικιοκρατών μας…

Μια νέα περίοδος δικτατορικού ολοκληρωτισμού και αποικιοκρατικής ΕΙΣΒΟΛΗΣ της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας ανοίγεται για τη χώρα μας: Δέκα φορές χειρότερη και μαύρη από αυτή που ζούμε σήμερα…

ΔΕΝ υπάρχει πλέον άλλος δρόμος, παρά ένας και μοναδικός: Να εξεγερθεί και να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ο ελληνικός λαός…

Τότε θα αποδειχτεί ότι η «τάξη» τους (το πραξικόπημα αυτό της Νέας Τάξης) είναι κτισμένη στην άμμο…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...