6.11.11

Μιά τέλεια κυλινδρική τρύπα τεραστίων διαστάσεων δημιουργήθηκε στήν πόλη τής Γουατεμάλα μετά ‘από καταιγίδα


Μια τεραστίων διαστάσεων τρύπα (30 μέτρα διάμετρος και 60 μέτρα βάθος) δημιουργήθηκε στην πόλη της Γουατεμάλας, με το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Aγκάθα.
Είναι μια εικόνα εντυπωσιακή. Η τεραστίων διαστάσεων τρύπα (30 μέτρα διάμετρος και 60 μέτρα βάθος), δημιουργήθηκε στην πόλη της Γουατεμάλας με το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Aγκάθα,  που προκάλεσε τον θάνατο περισσότερων από 123 ανθρώπων. Όπως θα δείτε στη συγκλονιστική εικόνα και το βίντεο  που ακολουθεί, το βάθος είναι τέτοιο που δε φαίνεται καν ο πυθμένας.
Η τέλεια κυλινδρική τρύπα, που σύμφωνα με τους επιστήμονες προκλήθηκε από την καταιγίδα σε συνδυασμό με την γεωλογία του εδάφους, δημιουργήθηκε τόσο απότομα που κατάπιε ένα ολόκληρο 3όροφο κτήριο σκοτώνοντας τουλάχιστον ένα άτομο.
Η θανάσιμη καταιγίδα έφερε καταρρακτώδεις βροχές στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, προκαλώντας θανατηφόρες κατολισθήσεις και πλημμύρες.
Μετεωρολόγοι ανέφεραν ότι  η  Πόλη της Γουατεμάλα είδε 108 χιλιοστά βροχής σε μία μόνο ημέρα!
Η Αγκάθα  έχει σκοτώσει ήδη 150 άτομα στην Κεντρική Αμερική, 123 στη Γουατεμάλα, 17 στην Ονδούρα και τουλάχιστον 9 στο Ελ Σαλβαδόρ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...