11.8.11

Πολιτισμένοι μικράνθρωποιΠόσο εθισμένοι μπορεί να έχουμε γίνει εν τέλει στα εγκλήματα; 
Πόσο εθισμένοι μπορούμε να είμαστε στο αίμα, στους ακρωτηριασμούς, στις γενοκτονίες; 
Πόσο γερό στομάχι έχουμε αποκτήσει που βλέπουμε τα πλάνα από δορυφόρο πριν και κατά την διάρκεια βομβαρδισμών και συνεχίζουμε να τρώμε τα πατατάκια μας ή να κάνουμε ζάπινγκ στην ξανθιά μπούκλα της παρουσιάστριας; 
Πόσο εύκολα μπορούμε να λέμε ότι αυτά συμβαίνουν στον κόσμο και ότι η ζωή συνεχίζεται; Ποιανών ζωή συνεχίζεται και πώς συνεχίζεται δεν μας αφορά καθόλου. Τί είναι αυτό που μας έχει κάνει ένα καλάθι εικόνων σφαγιασμένων παιδιών και αιματοκυλισμένων ανθρώπων; 
Πού τέλος πάντων είναι η αγανάκτησή μας; 
Πού είμαστε εμείς;
Τί είδους ύπνωση έχουμε πάθει που παρακολουθούμε μία γενοκτονία ή μία αδικία και στεκόμαστε άλλοτε σαν παγοκολώνες και άλλοτε σαν...
τόσο έμπειροι στον πόνο;
Ποια «χρόνια πολλά» και ποιο «ευτυχισμένο το 2011»; Ποιανών τα χρόνια να είναι πολλά; Για ποιον είναι αυτή η ευχή γιατί έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι θέλω κάποιοι να μην έχουν ούτε χρόνια πολλά ούτε μέρες πολλές. Και πρέπει να νιώσω ντροπή που θέλω να δω αυτή την αλαζονική Λίβνι ξεκοιλιασμένη και τον άλαλο Ομπάμα να σέρνεται όπως το παιδί που μόλις η βόμβα του έκοψε τα πόδια; 
Δεν θα είμαι καλός άνθρωπος; Δεν θα είμαι πολιτισμένος άνθρωπος; Και τι είναι τέλος πάντων καλός πολιτισμένος άνθρωπος; Αυτός που απλά παρακολουθεί την σφαγή, κοιτάει την πάρτη του και δε μιλάει πολύ για να μην κακοχαρακτηρισθεί ως απολίτιστος;
Αντί να ντρεπόμαστε για όλους τους πολιτισμένους του κόσμου, άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων, που το έχουν βουλώσει και ίσως να γράφουν το επόμενο βιβλίο ή ποίημα που θα τους αφήσει στην ιστορία, πρέπει να ντρεπόμαστε όταν θέλουμε να φωνάξουμε για το άδικο. Πού είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι πολιτισμένοι; Πού είναι όλοι αυτοί που έκλαιγαν στην προβολή της «Λίστας του Σίντλερ» και του «Πιανίστα», που είναι αυτοί που έβγαιναν και όρθωναν τις γροθιές τους σε συναυλίες για τους σφαγιασμένους Σέρβους; Τί έγινε τώρα, τα μωρά και οι μανάδες είναι μουσουλμάνοι και λίγο μας κόπτει; 
Τί έγινε λοιπόν ο κατατρεγμένος λαός των Ισραηλιτών με τα μνημεία σφαγής σε κάθε χωριό του πλανήτη; Ξύπνησε μέσα τους ο Χίτλερ και δρουν πλέον ως ο εκλεκτός λαός του Θεού; Σιωπή... Είναι παιχνίδια μεγάλων αυτά και μην τα αγγίζετε. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών θα είναι εκεί όταν πρέπει (όταν όλα δηλαδή τελειώσουν) για να δώσει λύση.
Ας συνεχίσουμε να τρώμε τα πατατάκια μας, να συγκινούμαστε , να ανεχόμαστε τους πολιτικούς μας που έχουν μπερδέψει την διπλωματία με την ανυπαρξία και άντε το πολύ να κάνουμε μία ειρηνική διαδήλωση με κεράκια στην μνήμη των αθώων νεκρών. Ειρηνικά και ήσυχα με τραγουδάκια και πλακάτ. Με συγκίνηση και θλιμένο βλέμμα. Με πολιτισμό και ανωτερότητα. Για να κοιμηθούμε κι απόψε ήσυχα για το καθήκον που κάναμε ως ειρηνικοί και φιλήσυχοι μικράνθρωποι.
Πηγή
Τα εγκλήματα του Ισραήλ
Όπως συμβαίνει κάθε φορά,έτσι και τώρα,μόλις σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων,τα κανάλια και οι εφημερίδες σταμάτησαν να ασχολούνται με το θέμα.
Βέβαια κάποιες εκπομπές όπως του κ. Κώστα Βαξεβάνη προσεγγίζουν τη διαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πόσο δίκαιο έχουν οι Παλαιστίνιοι και πόσο υποκριτές και αμόρφωτοι,είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται τους Ισραηλινούς.
Τέτοιου τύπου εκπομπές προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στο κόσμο οτι οι Ισραηλινοί έχουν περισσότερα ή ίσα δικαιώματα με τους Παλαιστινίους στη περιοχή.
Επίτηδες δεν αναφέρουν την ιστορική αλήθεια.Η αλήθεια είναι οτι οι Εβραίοι άποικοι άρπαξαν την γή των Παλαιστινίων μέσω της Διεθνής επιρροής του κεφαλαίου τους.
Αποσιωπούν οι διάσημοι ιστορικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι οτι πριν ξεκινήσει ο πρώτος αποικισμός των Εβραίων στην Παλαιστίνη την περιοχή επισκεπτόταν συνεχώς και αγόραζε γή ο Εβραίος τραπεζίτης Έντμοντ Ρόθτσιλντ της γνωστής οικογένειας που κατέχει το μισό πλούτο και παραπάνω του πλανήτη.Ο άνθρωπος που τον παρακίνησε ήταν ο ραβίνος Κάλισερ,για πρώτη φορά το 1836 όταν πλησίασε την οικογένεια με σκοπό να επενδύσουν στο Ισραήλ.
Απο τότε οι Εβραίοι Τραπεζίτες επένδυσαν τεράστια ποσά στο Ισραήλ και ανάγκασαν τις υπερδυνάμεις,που αυτοί ελέγχουν οικονομικά-άρα και πολιτικά-να δεχθούν την αρπαγή των εδαφών των Παλαιστινίων απο τους Σεφαρδίμ και Ασκεναζίμ Εβραίους που εκτός απο ένα μικρό ποσοστό τους,καμία σχέση δεν έχουν ιστορικά με την περιοχή αφού ουδέποτε την κατοίκησαν στο παρελθόν.
Η Χαμάς κύριοι είναι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και όχι μια τρομοκρατική οργάνωση,όπως θέλετε να πείσετε τον κόσμο.Διαπράττετε έγκλημα ίσο με αυτό που πράττουν οι Ισραηλινοί που σκοτώνουν παιδιά,όταν κάνετε τέτοιου τύπου εκπομπές(μην ξεχνάτε τον Χαρίτο με την Εβραία γυναίκα που προσπαθούν να μας τον παρουσιάσουν ως αντικειμενικό ανταποκριτή).
Ακολουθούν μερικά Ισραηλινά εγκλήματα.Τα παιδιά στις φωτογραφίες μπορεί αύριο να είναι τα δικά σας.Σκεφτείτε πόσο επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα είναι αυτοί που διοικούν το Ισραήλ και τις Υπερδυνάμεις.

antipliroforisi.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...