18.3.11

RFID KAI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Το ζήτημα της παγκόσμιας ασφάλειας έχει ανακύψει, τα τελευταία χρόνια, με αφορμή κυρίως το αιφνίδιο χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Ένα χτύπημα που για κάποια κυβερνητικά στελέχη των Η.Π.Α. δεν ήταν και τόσο αιφνίδιο, διότι πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία Αμερικανών μυστικών πρακτόρων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν φανατικούς ισλαμιστές με σκοπό την καλλιέργεια ενός παγκοσμίου κλίματος τρομοκρατίας.
Κατ' αυτόν τον τρόπο κατασκευάστηκε το τέλειο άλλοθι για την αστυνόμευση και την παρακολούθηση ολόκληρου του πλανήτη υπό το πρόσχημα της τρομοκρατίας. Συγχρόνως αναδείχθηκε μία νέα προτεραιότητα για όλη την ανθρωπότητα, το ζήτημα της ασφάλειας και της διεθνούς τάξης.
Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ακούσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είναι υποχρεωτικό σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων να «εμφυτεύσουν» στα κατοικίδια ζώα τους ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ζώου. Αυτή η είδηση πέρασε στα «ψιλά», όπως λέγεται. Για το τι είναι αυτό το μικροτσίπ, όμως, ελάχιστα φρόντισαν να πληροφορήσουν τους πολίτες. Ποια είναι η χρησιμότητα και ποιος ο λόγος ύπαρξης του νέου επιτεύγματος της βιομετρικής τεχνολογίας, όπως ονομάζεται η κατηγόρια που ανήκει το VeriChip;
Αυτή είναι και η ονομασία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ. Ας μη φαντασθεί κανείς ότι το τσιπάκι αυτό κατασκευάσθηκε από την Applied digital solutions (Αποκάλυψη 13:16,17)…
Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του.
Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον.
Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού. (Αποκάλυψη 14:9-12)

ΟΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.
Το VeriChip κατασκευάστηκε από το παράρτημα της Applied digital, με την επωνυμία Digital Angel. Από το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε το VeriChip. Είναι ένας μικροπομπός (μικροτσίπ), του οποίου η εφαρμογή γίνετε ΜΟΝΟ υποδόρια δηλαδή κάτω από το δέρμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούταν μόνο σε ζώα. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, άλλαξε και πλέον η χρησιμότητά του εστιάζεται κυρίως στους ανθρώπους. Ήδη αρκετοί άνθρωποι είναι σφραγισμένοι με το τσιπ αυτό.

Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ; Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσίπ; Το VeriChip έχει μέγεθος μόνο μερικών χιλιοστών, είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, όπως λένε και οι κατασκευαστές του και εμφυτεύεται κάτω από το ανθρώπινο δέρμα με σύριγγα. Μέσα στο τσιπ υπάρχει μια κεραία. Αυτή η μικροκεραία καθιστά το VeriChip πομπό, ο οποίος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εντοπίζεται από δορυφόρο. Έτσι αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Επίσης το μικροτσίπ αυτό εσωτερικά διαθέτει μια μπαταρία λιθίου και, όπως μας ενημερώνει ο κατασκευαστής του Carl Sanders, αυτή η μπαταρία φορτίζει από την θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο δέρμα. «Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού, ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ.
ΣΑΛΠΙΣΜΑ : Το αριστερό έχει περισσότερη πίεση λόγω της καρδιάς και στο κεφάλι έχει καλύτερο " σήμα " - σταθερότητα και ασφάλεια.
Αυτή την ανατριχιαστική αποκάλυψη μας κάνει ο κατασκευαστής του μικροτσίπ Carl Sanders. Το VeriChip εκτός από το ότι είναι ένα τέλειο μικροκύκλωμα αδιαλείπτου λειτουργίας, έχει και άλλες λειτουργίες δεσμεύσης του κατόχου του.
"Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του." (Αποκάλυψη 13:16,17)

Μέσα σε αυτό το μικροσκοπικό μηχανισμό μπορούν να αποθηκευτούν 5GB, δηλαδή 5 δις σύμβολα περίπου. Πιο απλά, μέσα στο εμφυτεύσιμο μικροτσίπ χωράνε κείμενα περίπου δυο χιλιάδων σελίδων! Όλες οι πληροφορίες που επεξεργάζονται οι δορυφόροι από ψηλά μεταδίδονται μέσω ραδιοζεύξεων υψηλών ταχυτήτων σε επίγεια ραντάρ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ένας από αυτούς είναι και αυτός που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Οι εκεί πράκτορες, εκτός ότι μπορούν να εντοπίσουν τον οποιονδήποτε φέρει το VeriChip κάτω από το δέρμα του και να τον βλέπουν ζωντανά και απευθείας, έχουν και τη δυνατότητα να διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που έχει αποθηκευμένο το μικροτσίπ μέσα του για τον κάτοχο του. Αυτά που μπορούν να διαβάσουν μπορεί να είναι πάρα πολλά, γιατί όπως προαναφέραμε το VeriChip μπορεί να αποθήκευσει μέσα του κείμενα ως και 2.000 σελίδων.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...