21.2.11

ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!!

Φαίνεται απίστευτο,αλλά άνθρωποι που κατέχουν ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ,λαμβάνουν τιμητικές θέσεις (Οφίκια) από ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ!

Ο λόγος για τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη,που όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνω (με το βέλος) παρευρίσκεται στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κυψέλης, Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα:Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Άκκρας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην Αθήνα ενώ το παρόν έδωσαν Αρχιερείς του Αλεξανδρινού θρόνου, οι Μητροπολίτες Γέρων Αξώμης Πέτρος, Πτολεμαΐδος Προτέριος και Χαρτούμ και παντός Σουδάν Εμμανουήλ, πλήθος ιερέων κλπ.
Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 33ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (δείτε το ντοκουμέντο αριστερά)!!!

Ταυτόχρονα,είναι Μέγας Ευεργέτης-Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας και Καθηγητής ε.τ. του Κρατ. Παιδ. Πανεπιστημίου Nizhny Novgorod!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ;

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ,ΜΕΣΩ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ:ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ; 
 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! 


 ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας με τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη.


πηγή HELLAS ORTHODOXY

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...