3.1.11

Πέντε εχθρικά διαστημόπλοια ετοιμάζονται να επιτεθούν στη Γη το 2012, λέει η Pravda!

Από redskywarning.blogspot.comΑπό: defencenet.gr.
Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια (ναυαρχίδες - battleships) - ένα εκ των οποίων έχει μήκος 242 χλμ - και άλλα δύο μικρότερα πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις!

Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα!

Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.
Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...

Σχόλιο Κ.Ο.: Η αμφιλεγόμενη είδηση αναφέρθηκε στο defencenet.gr. Η είδηση στην Πράβδα είναι ΕΔΩ

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι σχετικό στην σελίδα του ινστιτούτου SETI, (ΕΔΩ) αλλά έπεσα σε μία… άλλη είδηση. Ότι το 2012 θα προβληθεί η ταινία επιστημονικής φαντασίας Battleshipμε τους Liam Neeson και την Rihanna (!) όπου η υπόθεση είναι η επίθεση εξωγήινων στην Γη!


ΣΑΛΠΙΣΜΑ : http://salpisma.blogspot.com/2010/10/217-8.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...