3.1.11

Αίγυπτος: «Η βία δεν κάνει διακρίσεις, δεν έχει θρησκεία». Απλά, όλως τυχαίως, τα θύματά της είναι πάντα της ίδιας θρησκείαςΤο νεοταξικό λεξιλόγιο σου έχει επιβάλει τη λέξη «ισλαμοφοβία», αλλά ποτέ «χριστιανοφοβία». Το νεοταξικό λεξιλόγιο δεν θα σου εξηγήσει ότι «ισλαμοφοβία» σημαίνει να φοβάσαι το Ισλάμ και όχι το Ισλάμ να φοβάται εσένα. Μία φωτογραφία που αποτυπώνει απαράδεκτη εκδήλωση «ισλαμοφοβικού» ατόμου είναι και αυτή:

Το νεοταξικό λεξιλόγιο δεν θα μιλήσει ποτέ για «χριστιανοφοβία». Είναι λέξη αυστηρά λογοκριμένη. Θα μιλήσει όμως ξανά και ξανά, μέχρι να το εμπεδώσεις, περί «ανεκτικότητας», «σεβασμού της διαφορετικότητας», «πολύχρωμης κοινωνίας» και άλλα χαριτωμένα που, βλέπετε, δίνουν αέρα ‘πολιτισμού’ και ‘προοδευτικότητας’ στα πολύχρωμα ανθρωπάκια του πολυπολιτισμού, καθώς τα απαγγέλουν μονότονα μπροστά στα μικρόφωνα και στις κάμερες. Αρκεί βεβαίως να μην τους χαλάει το ‘ντεκόρ’ καμία οδυρόμενη χριστιανή της Μ. Ανατολής που θρηνεί για μία ακόμα σφαγή των (χριστιανικών) αμνών. Εν ανάγκη, πετάμε και ένα «καταδικάζουμε την τρομοκρατία από όπου και αν προέρχεται» , καθαρίζουμε και γυρνάμε πλευρό.
Το νεοταξικό λεξιλόγιο θα σου περάσει ακόμα και άλλες ωραίες και χρήσιμες λέξεις όπως «αντισημιτισμός», «ξενοφοβία», «ομοφοβία» λέξεις βαριές, λέξεις που σε γεμίζουν ενοχές, λέξεις τις οποίες θα τις κραδαίνουν πάνω από το κεφάλι σου, όχι μόνο για να μην τολμήσεις να εκφράσεις κάποιο αρνητικό ΣΧΟΛΙΟ, για ‘ευπαθείς ομάδες’ που χρειάζονται προστασία, αλλά μέχρι να πάψεις να κάνεις οποιαδήποτε αρνητική ΣΚΕΨΗ. Την ίδια ώρα εκπρόσωποι των ‘ευπαθών ομάδων’ εκδηλώνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο το μίσος τους κατά των χριστιανών, πλην όμως η «χριστιανοφοβία» αποτελεί ταμπού για τους νεοταξικούς λεξιπλάστες.


Ακούστε τους εδώ να ουρλιάζουν το γνωστό «Αλλάχ Άκμπαρ!» (‘Ο Αλλάχ είναι Μεγάλος’)
Εάν είχε τοποθετηθεί βόμβα έξω από κανένα gay bar, σήμερα σε όλες τις πόλεις της ‘προοδευτικής’ και ‘ανεκτικής’ Δύσης (Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία) θα είχαν γίνει μαζικές διαδηλώσεις, ‘ευαίσθητοι’ πολιτικοί θα είχαν εκτοξεύσει μύδρους κατά της ‘ομοφοβίας’ και θα είχαν ‘τρέξει’ νόμους για τα ‘δικαιώματα’ των ομοφυλόφιλων και την ποινικοποίηση της ‘ομοφοβίας’, όπου και μία λέξη θα επίσυρε βαρύτατες ποινές στους ‘ομοφοβικούς’.


Αντιδράσεις – δηλώσεις «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»:

Στην δήλωσή του ο πρόεδρος της Αιγύπτου δήλωσε: "Πρόκειται για μια τρομοκρατική πράξη πουείναι ξένη προς εμάς», είπε, υποσχόμενος ότι η κυβέρνησή του θα εντοπίσει τους ενόχους και καλώντας τους μουσουλμάνους και τους χριστιανούς να συσπειρωθούν. "Όλη η Αίγυπτος είναι ο στόχος. Αυτή η τυφλή τρομοκρατία δεν κάνει διάκριση μεταξύ Κοπτών και Μουσουλμάνων",δήλωσε ο πρόεδρος ....
Η επίσημη δήλωση Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο ξεκινούσε έτσι: «The attack on a church in Alexandria, Egypt caused 21 reported deaths and dozens of injured from both the Christian and Muslim communities». Δηλ. «Η επίθεση σε μια εκκλησία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου προκάλεσε 21 θανάτους που αναφέρθηκαν και δεκάδες τραυματίες και από τις δύο κοινότητες την χριστιανική και την μουσουλμανική…».
Επίσης ο κ. Ομπάμα, ενώ περιέγραψε τη θρησκεία των ‘θυμάτων’ δεν περιέγραψε την θρησκεία των ‘τρομοκρατών’. (Σχ.ΚΟ: Οπότε, διόλου απίθανο, οι βομβιστές να ήταν θιβετιανοί μοναχοί, γραβατωμένοι μορμόνοι, αδιόριστοι συμβασιούχοι ή χούλιγκανς του Παναιτωλικού).

Η Γαλλία, δήλωσε «τον σεβασμό της στις θεμελιώδεις αρχές, όπως αυτή της θρησκευτικής ελευθερίας, αλλά και την υποστήριξή της στις αιγυπτιακές αρχές στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας».

Ο επίσκοπος του Παρισιού, καρδινάλιος Αντρέ Βεν-Τρουά θεωρεί ότι είναι θέμα απλά προσευχής και έτσι κάλεσε τους καθολικούς «να προσευχηθούν για όλους τους χριστιανούς που υφίστανται διώξεις στον κόσμο και για την ειρήνη».

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Άλιστερ Μπερτ αφού δήλωσε «βαθιά λυπημένος» και παρηγορηθήκαμε, στη συνέχεια δεν άντεξε και πέταξε το: «…ο κόσμος πρέπει… να παραμείνει ενωμένος στην προώθηση των κοινών αξιών της ανεκτικότητας».
Ο (Αιγύπτιος) κύριος Ελγαντούρ θα μας κάνει καμία δήλωση;

Για την ιστορία:

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από Εκκλησία Κοπτών (‘al-Qiddissin Church’) στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, κόστισε την παραμονή του Νέου Έτους, τη ζωή σε τουλάχιστον 21 άτομα ενώ πάνω από 80 άτομα τραυματίστηκαν.
Την ώρα της έκρηξης εκατοντάδες πιστοί προσέρχονταν στο Ναό για να προσευχηθούν.

Μάρτυρες της βοµβιστικής επίθεσης θεωρούν πως το λουτρό αίµατος θα ήταν πολύ µεγαλύτερο εάν η λειτουργία είχε τελειώσει δύο λεπτά νωρίτερα, καθώς πολύ περισσότεροι πιστοί θα είχαν βγει στον δρόµο την ώρα που πυροδοτήθηκαν οι εκρηκτικές ύλες. Μέσα στην κοπτική εκκλησία, στην περιοχή Σίντι Μπεχρ της Αλεξάνδρειας, βρίσκονταν την ώρα της έκρηξης άλλοι 1.000 άνθρωποι. Μετά την έκρηξη εξαγριωµένοι χριστιανοί συγκρούστηκαν µε τις δυνάµεις της αστυνοµίας αλλά και µουσουλµάνους, ρίχνοντας πέτρες σε ένα κοντινό τζαµί που επίσης υπέστη ζηµιές από τη βοµβιστική επίθεση. Οι διαδηλωτές µπήκαν στο τέµενος και πέταξαν βιβλία (Σχ.ΚΟ: αίσχος! Να η ‘ωμή βία’ των χριστιανών! Να η Αλ Κάιντα των χριστιανών) στον δρόµο, ενώ η αστυνοµία χρησιµοποίησε δακρυγόνα για να τους διαλύσει. Διαδηλώσεις και συγκρούσεις σηµειώθηκαν σε αρκετά σηµεία της Αλεξάνδρειας. Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι παρέστησαν στις κηδείες πολλών από τα θύµατα, όπου ακούστηκαν αποδοκιµασίες όταν διαβάστηκε το συλλυπητήριοτηλεγράφηµα του Μουµπάρακ.
Αμέσως μετά την έκρηξη εκατοντάδες Κόπτες Χριστιανοί βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια με μουσουλμάνους (στην φώτο: τζαμί κοντά στην Εκκλησία).

Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι από την Αίγυπτο. Είναι από το Ιράκ: Χριστιανοί μεταφέρουν το φέρετρο του 76χρονου χριστιανού Fawzi Ραχίμ, που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου των Χαλδαίων, στη Βαγδάτη, την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου του 2010.

Δύο ιρακινοί Χριστιανοί σκοτώθηκαν σε ένα νέο κύμα συντονισμένων βομβιστικών επιθέσεων στην πρωτεύουσα μόλις δύο μήνες μετά την σφαγή 46 χριστιανών σε μια εκκλησία. Συνολικά 14 βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα χριστιανικά σπίτια αργά την Πέμπτη, σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Άλλη μία απόδειξη ότι «η βία και η τρομοκρατία δεν κάνουν διακρίσεις». Είδατε; Άλλο Αίγυπτος άλλο Ιράκ…
redskywarning.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...