29.12.10

Γαλλικό χωριό κατακλύζεται από αναχωρητές που φοβούνται τον Αρμαγεδδώνα..

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2012 άρχισε ... κατά τους Μάγιας.
Αναχωρητές φοβούμενοι τον Αρμαγεδδώνα συρρέουν σε ένα χωριό που είναι χωμένο στους λόφους της Νότιας Γαλλίας, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του κόσμου έχει αρχίσει, καθώς απομένουν από την Πέμπτη, που ξεκίνησε, μόλις 729 ημέρες ακόμα.
Οι ακόλουθοι του ημερολογίου των Μάγιας πιστεύουν ότι το βουνό στους λόφους Corbières με θέα το χωριό Bugarach, ανατολικά των Πυρηναίων, υποστηρίζεται από εξωγήινους ως ένα ασφαλές μέρος για να επιβιώσουν από την εξαφάνιση του πολιτισμού.
Το Bugarach είναι ένα μικρό χωριό 200 ατόμων στην νοτιοδυτική Γαλλία.
Πιστεύουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πολιτισμού, ξεκίνησε την Τρίτη και θα έλθει σε δύο χρόνια, και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου 2012, που θα είναι η ‘Ημέρα της Κρίσης’ που έχει ορίσει το κίνημα, καθώς λήγει ο κύκλος των 5.125 ετών στο αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια. Πολλοί από αυτούς θεωρούν ότι μια ομάδα εξωγήινων κρύβεται σε σπηλιά στο βουνό ύψους 1.231 μέτρων του Bugarach και πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι αυτοί θα αποχωρήσουν όταν καταστραφεί ο πλανήτης και θα τους πάρουν μαζί τους.

Η μυθική τοποθεσία που βρίσκεται επάνω σε ύψους 4.045 ποδιών ψηλό βράχο πάνω από το Bugarach, ενέπνευσε μύθους από το Μεσαίωνα και προσέλκυσε γενιές και γενιές πεζοπόρων.

Το μέρος τελευταία, έγινε διάσημο στους φίλους του ‘ανεξήγητου’, όταν πριν από δέκα χρόνια ένας κάτοικος του χωριού ανέφερε ότι είδε UFO και άκουγε τους ήχους του διαστημόπλοιου να έρχονται από τα έγκατα του βουνού.

Ήδη οι ντόπιοι έχουν αρχίσει να θρηνούν με τον ξαφνικό κατακλυσμό των νεοεποχιτών αναχωρητών, τους οποίους κατηγορούν γιατί στήνουν κατασκηνώσεις στο χωριό για τον φόβο της επικείμενης καταστροφής.

Κάποιοι μάλιστα, έχουν αγοράσει οικόπεδα στην περιοχή, ενώ διοργανώνουν και σεμινάρια σχετικά με UFO. Στις ΗΠΑ δε, υπάρχουν ιστοσελίδες που διοργανώνουν εκδρομές στο μικρό χωριό."Ενδέχεται να χρειαστεί να καλέσουμε το στρατό να ελέγξει τα πλήθη», δήλωσε ο δήμαρχος του Bugarach, Jean-Pierre Delord, (φωτο), ο οποίος αναμένει «χάος» εντός των επόμενων 24 μηνών. Ο βοηθός του, Gilbert Cros δήλωσε ότι η νέα εισροή "μας δίνει μια κακή εικόνα."«Αν αύριο 10.000 άνθρωποι εμφανιστούν ξαφνικά στο χωριό των 200 ατόμων, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας» λέει ο Jean-Pierre Delord στην εφημερίδα ‘The Daily Telegraph’.

Η αστυνομία είπε ότι έψαχναν για σχέδια ελέγχου πλήθους, ενώ η Miviludes, μια κρατική υπηρεσία που παρακολουθεί τις επικίνδυνες ‘λατρείες’/‘σέκτες’, είπε ότι ήδη παρακολουθεί στενά το χωριό και το «κίνημα της αποκάλυψης».πηγή redskywarning.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...