8.10.10

Νέα Τάξη - παγκόσμια κυβέρνηση

Tο ντοκιμαντέρ του Alex Jones, με ελληνικούς υπότιτλους, για τις άκρως επικίνδυνες στην ανθρωπότητα πρωτοβουλίες της  Νέας Τάξης.

Alex jones video
Δυστυχώς ο Alex Jones αποκαλύπτει μόνο ένα μέρος της αλήθειας (και αυτό μας ανησυχεί και μας βάζει σε διάφορες σκέψεις ως προς το ρόλο του και τα συμφέροντα τα οποία ενδεχομένως εξυπηρετεί ).Δε μας λέει ποιοι είναι πίσω από όλα αυτά και ποιος ο απώτερος σκοπός τους (δηλ. εβραιοσιωνισμός και η έλευση του Αντιχρίστου).Επίσης, μας οδηγεί σε μια υλική επανάσταση ( όπως και παρακάτω ο Αγγλος ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ
και ο Max Keiser, οικονομικός αναλυτής
) που επί της ουσίας δε μας πάει πουθενά αλλού, παρά μόνο στο να εξυπηρετήσουμε τα σχεδία του διαβόλου και της ομάδας του, φέρνοντας νέα σκληρότερα μέτρα κατά της ανθρωπότητας για την ετοιμασία της ελεύσεως  του Αντιχρίστου. Τέτοιου είδους επαναστάσεις έχουν ως αποτέλεσμα την αποστασία του ανθρώπου από το Θεό, μιας και πρωταρχική επανάσταση θα έπρεπε να έχει ως στόχο την επανένωση του ανθρώπου με τη θεία φύση του (και όχι την υλική) δηλ. με το Χριστό.Ας μην παρεξηγηθούμε όμως, δε λέμε να μην υπάρχει αντίδραση, ισα ισα το αντίθετο.για περισσότερα διαβάστε εδώ.  
Ο Max Keiser 
 
   
Ο ονομαζόμενος  1ος μόνιμος πρόεδρος της Ε.Ε.
(με την "ευλογία" της λέσχης Μπίλντερμπεργκ) για... 2,5 χρόνια της Ε.Ε. λέει ότι ήδη το 2009 είναι το 1ο έτος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (και είναι έτοιμος να επιβάλλει νέους φόρους λόγω κλίματος κλπ). Στην πράξη στηρίζει την οικονομική ολιγαρχία που τον επέλεξε η οποία κατατρώγει τις περιουσίες των φτωχών. Και αποδεικνύει ότι αυτοί βαδίζουν με σχέδιο
Ο νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Herman van Rompuy δήλωσε σχεδόν ξεκάθαρα:Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης απο εδω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Είπε ακόμη οτι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες απο σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη.
Συνδέστε το βίντεο αυτό με το βίντεο που μιλάει ο Λόρδος Μόνγκτον σχετικά με την συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη όπου οι ηγέτες των κρατών μελών θα κληθούν να υπογράψουν την Συνθήκη που επικυρώνει την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 

ο Λόρδος Μόνγκτον
 
ευρωβουλευτής της Αγγλίας

Νάιτζελ Φάρατζ

που αναφέραμε ποίο πάνω  .
Ο Γ.Παπανδρέου ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης
και φυσικά υπέρμαχος της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
Δείτε και ένα από τα πολλά βίντεο της Νέας Τάξης
 

Αν υπάρχουν άλλες αποδείξεις και επιχειρήματα για αυτά που λέμε, τότε γιατί δε δημοσιεύονται ? Είναι σίγουρο ότι πρέπει να φιλτράρουμε όλα τα στοιχεία μέσα από την Ορθόδοξη ματιά και να κατανοούμε ότι πολλά από αυτά θέλουν και οι ίδιοι να φανερώνονται, προφανώς για να υπάρχει η ανάλογη προετοιμασία της αιτιολόγησής τους και η αντίδραση του κόσμου μόνο ως προς τα υλικοπολιτικά του αποκτήματα και δικαιώματα, αποπροσανατολίζοντάς τον από την Αλήθεια, την Οδό, δηλαδή τον Χριστό. Εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Εκκλησία (ο Χριστός) μέσω της Αποκαλύψεως κυρίως και άλλων προφητειών και διδαχών μας έχει ενημερώσει προ χιλιάδων χρόνων. Στο τελευταίο στάδιο της εκπλήρωσης των προφητειών  ο άνθρωπος θα προσέλθει προς τον παγκόσμιο κυβερνήτη (Αντίχριστο) λαμβάνοντας τη χάραξη του ονόματός του.


Αποκάλυψη1316καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, Αποκάλυψη1317καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Αποκάλυψη1318Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...